Redial Tone nastupa na "Turn On Thursday" partiju

Pod imenom Redial Tone Grum radi tvrđi i mračniji tehno, a objavio je album "Utopia"
0 komentar(a)
Aleksandar Grum
Aleksandar Grum
Ažurirano: 19.02.2017. 15:40h

Novo izdanje serijala elektronskih žurki "Turn On Thursday" održaće se u četvrtak 23. februara u podgoričkom "Klubu", a ovoga puta će se publika provoditi uz set Redial Tonea.

Iza ovog pseudonima stoji jedan od najboljih crnogorskih tehno DJ-eva i producenata Aleksandar Grum. Predstavnik novog talasa talentovanih crnogorskih producenata iza sebe ima brojne uspješne klupske i festivalske nastupe, a miks pult je više puta dijelio i sa poznatim imenima kao što su Luis Fauci, Forest People, Mladen Tomić, a 3. marta će nastupiti sa Dax J-om.

Pod imenom Redial Tone radi tvrđi i mračniji tehno, a objavio je album "Utopia". Osim toga, do sada je izdao više EP-eva i singlova za inostrane etikete, među kojima se izdvajaju izdanja "Hope & Despair", "Fake Smile", "Puls" i druga. Electronic Beats ga je svojevremeno uvrstio među najbolje DJ-eve u Crnoj Gori.

Nastup u "Klubu" počeće od 22 sata, a ulaz će koštati tri eura. Iza serijala "Turn On" stoji organizacija "Click2Dream", zaslužna za brojna skorašnja gostovanja inostranih zvijezda u Crnoj Gori.

Bonus video: