I DALJE PATI

Bela Hadid progovorila o raskidu veze sa Weekndom

"Biće teško neko vrijeme. Ljubav boli, moraš proći kroz to"
75 pregleda 3 komentar(a)
The Weeknd i Bela Hadid, Foto: Intouchweekly.com
The Weeknd i Bela Hadid, Foto: Intouchweekly.com
Ažurirano: 14.02.2017. 13:00h

Manekenka Bela Hadid našla se na naslovnici magazina "Teen Vogue" za koji je i prvi put progovorila o raskidu veze sa poznatim pjevačem Weekndom.

Dvadesetogodišnjakinja koja postiže sve veće uspjehe u manekenkskim vodama je prošle godine morala da se odrekne još jedne ljubavi - jahanja, zbog lajamske bolesti. Ona je sa Weekndom u vezi bila godinu i po.

"Bio je to moj prvi raskid. Ili drugi, ako računam konja, i tako javan. Kad gledate sa strane, možda mislite da sam to dobro podnijela, ali je to uvijek u mom srcu i uvijek to osjećam snažno. Biće teško neko vrijeme. Ljubav boli, moraš proći kroz to", kazala je manekenka.

Ona je dodala da će i pored svega uvijek poštavati i voljeti bivšeg partnera.

"Ponekad poželiš da uradiš nešto drugačije, ali na kraju, nikad ne želiš da srušiš most za koji ste se tako dugo borili da ga izgradite", istakla je manekenka koja je debitovala kao model prije svega četiri godine, a već ima preko 10 miliona fanova samo na Instagramu.

Weeknd je sada u vezi sa Selenom Gomez, a njen bivši partner Džastin Biber nedavno je Weekndovu muziku opisao kao "smeće". Selena tvrdi da je samo ljubomoran.