Tejlor Svift imala prvi - i jedini koncert ove godine

"Odlučila sam da želim malo da živim život bez pritiska da moram da stvaram nešto”, izjavila je Tejlor
0 komentar(a)
tejlor svift, Foto: Beta
tejlor svift, Foto: Beta
Ažurirano: 05.02.2017. 15:33h

Američka pop zvijezda u usponu Tejlor Svift nastupila je preksinoć u Hjustonu na “Super Saturday Night” koncertu i šokirala fanove kada je poručila da će joj to biti posljednji nastup ove godine.

Vlasnica sedam Gremija i dvanaest Bilbordovih muzičkih nagrada izvela je hitove kao što su “Bad Blood”, “Style” i njen novi singl “I Don't Want to Live Forever”, duet sa Zejnom Malikom koji se našao na saundtreku filma “Fifty Shades Darker”, a zatim se obratila masi od devet hiljada ljudi.

“Koliko ja znam tokom 2017. ću imati samo jedan koncert i to je upravo ovaj. To znači da ćete ispratiti 100 odsto moje turneje”, izjavila je pjevačica prema navodima “Yahooa”.

Ranije su se inače pojavile glasine da će Tejlor ove godine možda objaviti album iznenađenja, međutim pjevačica je u maju prošle godine u razgovoru za “Vogue” kazala da joj je potreban odmor.

“Prvi put u deset godina karijere ne znam što ću sljedeće da radim. Odlučila sam da želim malo da živim život bez pritiska da moram da stvaram nešto”, izjavila je ona.

Bonus video: