"Seksi, umjetnički, originalan i obećavajući... Jedva čekamo da upoznamo Slavka"

Kalezić je inače po kladionicama među favoritima. Po sajtu eurovisionworld.com, Crna Gora se našla među pet zemalja sa najvećom šansom za pobjedu.
62 pregleda 37 komentar(a)
Slavko Kalezić, Foto: Marija Brajović Milić
Slavko Kalezić, Foto: Marija Brajović Milić
Ažurirano: 17.01.2017. 18:08h

Web sajt oikotimes.com, posvećen popularnom muzičkom takmičenju Evroviziji, odabrao je fotografiju Slavka Kalezića, koji će predstavljati Crnu Goru na ovogodišnjem izdanju te manifestacije, za fotku dana.

"Seksi, umjetnički, originalan i obećavajući... Sve najbolje želimo crnogorskom predstavniku Slavku Kaleziću i jedva čekamo da uradimo intervju sa njim", napisali su novinari ovog sajta ispod slike na kojoj je Kalezić sa anđeoskim krilima na leđima.

Multimedijalni umjetnik iz Podgorice već je počeo da privlači pažnju ljubitelja Evrovizije, pa su mu prostor posvetili mnogi sajtovi koji se bave ovim takmičenjem, a pjevač i glumac je kazao da je već dobio veliki broj poziva iz španskih medija koji jedva čekaju da ga intervjuišu kada stigne u Madrid, gdje planira da boravi od 3. do 7. februara i iskoristi priliku da promoviše svoju pjesmu "Space".

Kalezić je inače po kladionicama među favoritima kada je u pitanju naredna epizoda Eurosonga. Po sajtu eurovisionworld.com, Crna Gora se našla među pet zemalja sa najvećom šansom za pobjedu.

Kontroverzni umjetnik odabran je za crnogorskog predstavnika početkom ovog mjeseca, a na Evroviziji koja će se održati u Kijevu od 9. do 13. maja, nastupiće sa pjesmom "Space" koju mu je radio Momčilo Zeković, inače basista cetinjske rok grupe Perper.

Bonus video: