Podgorica: Tuča i pucnjava kod Delte, mladić na intenzivnoj njezi - Vijesti.me
Burna noć

Podgorica: Tuča i pucnjava kod Delte, mladić na intenzivnoj njezi

Policija je obavila uviđaj na licu mjesta i naložila da se izuzme zapis sa kamere na obližnjoj zgradi

Četiri osobe povrijeđene su u dvije tuče koje su se sinoć od 21 do 22 sata dogodile u City kvartu, preko puta Delte, i kod Vezirovog mosta u Podgorici.

Oko 21 sat teško je povrijeđen Vukosav Gluščević (26) iz Podgorice. U tuči u kojoj je Gluščević povrijeđen, prema nezvaničnim informacijama iz policije, korišćeno je i vatreno oružje.

Prema istim informacijama, dvije grupe mladića su sjedjele u klubu “Ron de Cuba” i razgovarale, da bi nakon izlaska iz lokala među njima došlo do sukoba.

Prema tvrdnjama očevidaca, Gluščevića je jedan od muškaraca odgurnuo, nakon čega je glavom udario o ivičnjak trotoara.

Očevici su inspektorima kazali da je jedan od prisutnih mladića potegao pištolj i uz prijetnje ispalio nekoliko hitaca u vazduh.

Povrijeđeni Gluščević prevezen je u Klinički centar, zbog obilnog krvarenja, i smješten na Odjeljenje intenzivne njege.

Policija je obavila uviđaj na licu mjesta i naložila da se izuzme zapis sa kamere na obližnjoj zgradi. Gluščević je u oktobru 2009. godine sa još tri mladića u akciji policije uhapšen prilikom zapljene 10 kilograma marihuane.

On je u julu prošle godine pravosnažno osuđen na dvije godine zatvora zbog drugog djela vezanog za drogu.

Ispred podgoričkog Urgentnog centra umalo je došlo do tuče nakon što je Gluščević hospitalizovan, pa je stigla i interventna jedinica i privela D. M. (26) i M.I. (23).

Policija provjerava da li je sukob povezan sa pucnjavom u City kvartu.

U tuči kod Vezirovog mosta povrijeđena su trojica braće, Vukašin (29), Nemanja (18) i Nikola Baošić (20). Oni su potražili pomoć u Kliničkom centru.