Rekli su da će mi platiti ako pomenem Konjevića - Vijesti.me
MILOVANOVIĆ U PROCESU PROTIV POLICAJCA:

Rekli su da će mi platiti ako pomenem Konjevića

"Nisam znala ko je čovjek (Konjević). Meni to ime ništa nije značilo. Vjerovatno je htio da gradi karijeru preko mene. Ne znam da li je rekao to je naš glavni ili da je iz kontra partije. U politiku se ne razumijem i nije mi bilo bitno da to pamtim", kazala je Milovanović

Marija Milovanović
Marija Milovanović (Foto: Jelena Jovanović)

Marija Milovanović ispričala je da je suspendovani  inspektor Đoka Golubović tokom njenog saslušanja u policiji prvi pomenuo bivšeg ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića i da njoj to ime ništa ne znači.

Ona je u kotorskom Osnovnom sudu rekla  da joj je Golubović kazao da će joj policija platiti koliko hoće, ako kaže da je bila sa Konjevićem. 

"Nisam znala ko je čovjek (Konjević). Meni to ime ništa nije značilo. Vjerovatno je htio da gradi karijeru preko mene.  Ne znam da li je rekao to je naš glavni ili da je iz kontra partije. U politiku se ne razumijem i nije mi bilo bitno da to pamtim", kazala je Milovanović.

To je saopštila u nastavku suđenja Goluboviću, optuženom  da je lažirao sadržaj službene zabilješke u kojoj je napisao da je tadašnji ministar policije  koristio usluge prostitutke  Milovanović.

Odgovarajući na pitanje Konjevićevog punomoćnika, advokata Nikole Markovića, rekla je  da joj inspektor nije predočio da  to što govori u stanici policije može koristiti kao dokaz. 

Na  Golubovićevo pitanje -  da li mu je u stanici rekla da je bila sa njegovim šefom, Milovanović je kazala da ne zna ko mu je šef. 

"Ne znam ko ti je šef. Sa kim ću ja da budem, to je moja stvar”, odgovorila je.

Optuženi je potom  pitao  da li mu je u kancelariji rekla da je htjela da ucjenjuje Konjevića snimkom seksa iz hotela, ali  je ona ponovila  da ne zna o čemu priča. 

“Ovo je sramota. I da jesam, ne bih došla tebi da kažem. Moje i tvoje poštenje nećemo mjeriti među nogama”, kazala je Milovanović Goluboviću.

Milovanović nije željela Golubovićevom braniocu, advokatu Zoranu Piperoviću, da odgovori na pitanje čime se bavi. 

“Kod specijalnog tužioca ste rekli da većinu posla obavljate u  Budvi i na primorju i da imate strane klijente. Možete li da objasnite čime se bavite”, pitao je Piperović.

“Ne moram da vam kažem. Ne želim”, kazala je on. 


Najčitanije iz sekcije Zabava