The Weeknd izbacio limitiranu kolekciju odjeće

Ova capsule kolekcija obuhvata majice kratkih rukava, bluze i dukserice, a na svima se nalazi robot koji je zaštitni znak Sorajame u kombinaciji sa XO što je oznaka za The Weekndov brend

544 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

U čast desete godišnjice od objavljivanja trećeg albuma "Echoes of Silence", koji ga je proslavio, muzičar The Weeknd je u saradnji sa renomiranim japanskim umjetnikom Hačime Sorajamom kreirao limitiranu liniju odjeće.

Ova capsule kolekcija obuhvata majice kratkih rukava, bluze i dukserice, a na svima se nalazi robot koji je zaštitni znak Sorajame u kombinaciji sa XO što je oznaka za The Weekndov brend.

Tako se muzičar pridružio slavnim ličnostima koji imaju svoje modne brendove.

The Weeknd
foto: theweeknd.com

"Veoma sam srećan zbog saradnje sa The Weekndom. Čestitam ti na desetoj godišnjici. Želim ti dalji uspjeh i zdravlje", kazao je u saopštenju japanski umjetnik dodajući da se nada da će se saradnja obnoviti i za 20. godišnjicu.

Fanovi The Weeknda, vlasnika hitova poput "Take My Breath", "Save Your Tears" i "Blinding Lights", mogu kupiti ovu odjeću na njegovom zvaničnom sajtu, a cijene se kreću od 25 do 980 dolara.

Bonus video: