Kempbel: Zavisnost o drogama umalo me ubila

Top Model Naomi Kempbel otvoreno pričala o porocima

3922 pregleda 1 komentar(a)
Naomi Kempbel, Foto: Shutterstock
Naomi Kempbel, Foto: Shutterstock

Naomi Kempbel u novom dokumentarcu “The Super Models” otkrila je da ju je zavisnost o drogama umalo ubila na vrhuncu karijere ‘90-ih.

Legendarna manekenka i top model bila je iskrena o svojoj prošloj zloupotrebi opojnih droga u pomenutom dokumentarcu, priznajući da se okrenula kokainu kako bi se izborila s traumom iz djetinjstva i smrću italijanskog dizajnera i bliskog prijatelja Đanija Versaćea.

“Pretpostavljam da je kada sam počela da koristim opijate, jedna od stvari koje sam pokušavala da prikrijem bila tuga. Zavisnost je takva... opasna stvar, stvarno jeste”, rekla je Kempbel.

“Misliš: ‘To će izliječiti tu ranu’. Nije. To može izazvati tako veliki strah i anksioznost. Tako da sam se stvarno naljutila”, ispričala je ona.

Naomi je kazala da se njen svijet promijenio kada je Versaće ubijen ispred svoje kuće 1997. godine.

“On bi me tjerao da izađem van i idem dalje kada nisam mislila da imam to u sebi. Dakle, kada je umro, moja tuga je postala veoma velika”, otkrila je.

Manekenka rođena u Britaniji borila se sa svojom zavisnošću pet godina, čak je i kolabirala tokom fotografisanja 1999. godine.

“Kada pokušavate da prikrijete nešto, svoja osjećanja - govorili ste o napuštanju. Pokušala sam to nečim da prikrijem”, priznala je u dokumentarcu, te dodala:

“Ne možete to prikriti. Ubijala sam se. Bilo je veoma bolno.”

Taj zastrašujući incident bio je poziv za buđenje koji joj je trebao da se prijavi na rehabilitaciju.

U dokumentarcu Kempbel je takođe govorila o svojim strahovima iz djetinjstva i ljutnji jer ne poznaje svoje roditelje.

Bonus video: