Humanitarni fudbalski meč za samohrane majke: Igraju Dritan Abazović, Vlado Šćepanović, Dušan Kovačević...

Sudije će biti Pavle Radovanović, generalni sekretar Privredne komore Crne Gore i predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica. Sva prikupljena pomoć ide samohranim majkama
217 pregleda 6 komentar(a)
Humanitarni fudbal, Foto: Građanska alijansa
Humanitarni fudbal, Foto: Građanska alijansa
Ažurirano: 05.12.2016. 11:57h

Humanitarni meč u malom fudbalu će se odigrati treću godinu uzastopno u subotu u Podgorici između ekipe novinara i ekipe koju će činiti političari, diplomate, umjetnici i sportisti.

Selektor novinarske ekipe je novi ministar za ljudska i manjinska prava Mehmet Zenka, a ekipu će činiti brojni predstavnici crnogorskih medija.

U ekipi se nalaze Predrag Šćepanović iz Radio Svetigora, Veliša Jovanović iz TV Prva, Balša Knežević iz CdM, Marko Vešović iz Dana, Željko Ivanović iz ND Vijesti, Đorđe Kustudić iz Televizije Crne Gore, Miloš Antić iz Dnevnih novina, Matija Milačić iz TV 777, sportski novinar Bane Nilević i Srdan Kosović iz portala Vijesti.

Selektor ekipe "Ostali" je ombudsman Šućko Baković, a čine je diplomata Rabi Hantuli, političar Dritan Abazović, imam Husein-pašine džamije Samir Kadribašić, političar Halil Duković, košarkaški trener Vlado Šćepanović, muzičar Marko Prentić, glumac Dušan Kovačević, sudija Rade Ćetković i NVO aktivisti Boris Raonić i Milan Radović.

Sudije će biti Pavle Radovanović, generalni sekretar Privredne komore Crne Gore i predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica. Sva prikupljena pomoć ide samohranim majkama.

Utakmica se igra na terenu Sport kluba preko puta Univerziteta Donja Gorica u 17 časova.

Bonus video: