Provjerava poruke na mobilnom svog momka

Kako je ispričala, veoma lako je otkrila njegovu šifru za otključavanje, ali joj to nije bilo od velike koristi, jer su sve poruke bile na njegovom maternjuem, francuskom jeziku.
65 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 14.06.2016. 15:20h

Manekenka, glumica i voditeljka Keli Bruk, dokazala je da poznate ličnosti često nisu puno različite od “običnih smrtnika”, otkrivši da je “pravi psiho” kada su u pitanju veze i provjeravanje mobilnog telefona svog partnera.

Bruk, koja iza sebe ima dvije vjeridbe, a trenutno se zabavlja sa Francuzom Džeremijem Parisijem, tvrdi da voli kada je jedan korak ispred muškaraca, a to joj polazi za rukom uz pomoć provjeravanja poruka i poziva na mobilnom telefonu.

Kako je ispričala, veoma lako je otkrila njegovu šifru za otključavanje, ali joj to nije bilo od velike koristi, jer su sve poruke bile na njegovom maternjuem, francuskom jeziku.

Ipak, to nije natjeralo manekenku da odustane.

“Napravila sam skrinšot, a potom slike poslala mojoj rođaki koja tečno govori francuski, pa mi je ona sve prevela i nakon toga sam zaključila da je veoma fin momak”, ispričala je Bruk, koja tvrdi da joj je ova tehnika provjeravanja u prošlosti puno koristila, jer je upravo tako saznala da ju je bivši momak Deni Kiprijani varao.

U svojoj biografiji “Close Up” koju je objavila 2014. godine, ona je napisala:

“Kada samo pomislim na sve žene koje trče okolo sa Denijem, ljube se i kikoću o mom trošku, muka mi je”.

Iako se, nakon što je na njenoj ruci zasijao dijamantski prsten, pretpostavljalo da je vjerena sa Parisijem, Bruk je u jedom televizijskom gostovanju otkrila da ne planira brak još uvijek.

“Džeremi mi je kupio predivan prsten, ali mi nismo vjereni. Samo ga nosim na domalom prstu, jer ne odgovara ni jedom drugom”, kazala je ona tada.

Bonus video: