Vitni je bila u vezi sa asistentkinjom Robin

Vitni je godinama negirala glasine da je biseksualka i da je u vezi sa Robin, koju je upoznala još u Nju Džersiju, prije nego što je postala slavna
174 pregleda 0 komentar(a)
Vitni Hjuston, Foto: AFP
Vitni Hjuston, Foto: AFP
Ažurirano: 09.06.2016. 16:20h

Bobi Braun, bivši suprug Vitni Hjuston iznio je šokantne tvrdnje o slavnoj pjevačici. On je izjavio da je Vitni bila biseksualka i da je bila u vezi sa Robin Kraford. Ova ljubav imala je nesrećan kraj, i on smatra da je to bio jedan od faktora koji su doveli do Vitnine tragične smrti.

Bobi Braun trenutno promoviše svoju autobiografiju "Every Little Step", a u novom intervjuu potvrdio je da je između Vitni i Robin postojalo nešto više od prijateljstva.

"Znam istinu. Bili smo u braku 14 godina i ona mi je sve ispričala", rekao je on za "Us Weekly".

Vitni je godinama negirala glasine da je biseksualka i da je u vezi sa Robin, koju je upoznala još u Nju Džersiju, prije nego što je postala slavna.

Pjevačica je tada imala 16, a Robin 19 godina. Njih dvije vremenom su postale nerazdvojne. Bile su cimerke, pa se zbog toga pričalo da su više od prijateljica.

Robin je kasnije postala Vitnina asistentkinja i kreativna direktorka, i često se pored nje pojavljivala na javnim događajima. To su primijetili i mediji, pa su se glasine o njihovoj vezi proširile. Obije su to demantovale.

"Ljudi izvode razne zaključke kada vide Robin i mene. Zašto to ikoga zanima? Neka pričaju. To mi ne smeta, jer znam da nisam gej", rekla je Vitni u jednom intervjuu.

Ali, ubrzo nakon što se Vitni udala za Bobija Brauna 1992. godine, a Krafordova joj je bila kuma na vjenčanju, njih dvije su počele da se udaljavaju.

Nakon Vitnine smrti, njena majka Sisi Hjuston je izjavila da nije odobravala ćerkinu blisku vezu sa Robin. Braun tvrdi da je i to uticalo na Vitnin tragičan kraj.

"Zaista mislim da bi Vitni još bila živa danas, da je Robin prihvaćena u njenom životu", rekao je pevač.

Bonus video: