Nije još upoznao Putina

Elton je imao koncert 30. maja, pred entuzijastičnom publikom u Moskovskoj koncertnoj sali, a britanska rok zvijezda je zahvalila Putinu što ga pozvao da "razgovaraju o ozbiljnim problemima u Rusiji, uključujući LGBT, HIV i SIDU"
4 komentar(a)
Elton Džon, Foto: Beta/AP
Elton Džon, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 31.05.2016. 13:21h

Britanskom muzičaru Elton Džon izrazio je žaljenje što dok je boravio u Moskvi nije imao priliku da upozna predsjednika Rusije Vladimira Putina. On se nada da će u budućnosti upoznati ruskog lidera kako bi sa njim razgovarao o problemima LGBT zajednice.

Elton je imao koncert 30. maja, pred entuzijastičnom publikom u Moskovskoj koncertnoj sali, a britanska rok zvijezda je zahvalila Putinu što ga pozvao da "razgovaraju o ozbiljnim problemima u Rusiji, uključujući LGBT, HIV i SIDU", izražavajući nadu da će se zapravo sresti.

Džon je kritikovao ruski zakon protiv gej "propagande" i Putinove komentare koji ukazuju kako gej osobe loše utiču na djecu.

Putin je Džona pozvao u septembru da bi mu rekao da bi volio da se sastanu i razgovaraju o problemima koji brinu gej rok zvijezdu.

Njegov poziv je došao kada su šaljivdžije iz Rusije prevarile Džona pretvarajući se da ga zove Putin, a onda je pjevač na Instagramu napisao poruku zahvalnosti Putinu.

Bonus video: