Internet se našalio sa Skupštinom: Svi kao jedan i techno Milo

180 pregleda 33 komentar(a)
Milo lopove, Foto: Facebook
Milo lopove, Foto: Facebook
Ažurirano: 15.05.2016. 13:45h

Nakon što je u skupštinskoj sali u petak umalo došlo do tuče između premijera Mila Đukanovića i poslanika Demokratskog fronta Branka Radulovića i Janka Vučinića, na internetu su objavljeni brojni video snimci i fotografije kojima se autori šale na račun događaja.

Na Facebook stranici Tandaramandara Bros objavljen je video uz opis "propala tonska proba prije svirke", koji počinje pozdravom predsjednika Parlamenta Ranka Krivokapića, koji poslanike upoznaje sa programom rada, navodeći da je na dnevnom redu 4. tonska proba predsjednika Vlade, koju će izvesti iz D-dur.

Nakon toga video prikazuje hor koji čine članovi DF-a, koji uzvikuju "Milo lopove", ali premijer Đukanović moli da obrate pažnju na ritam...

"Idemo svi kao jedan", govori Krivokapić, nakon čega hor DF-a upozorava kako neko u horu falšira i proziva Branka Radulovića.

Na YouTube servisu je objavljeno tehno verzija pjesme "Milo lopove":

Objavljene su i fotografije na kojima politički direktor DPS-a Tarzan Milošević, obučen kao njegov imenjak, junak iz džungle, stoji ispred premijera, braneći ga; ilustracija Bravo soka, na kojoj uz naziv tog napitka stoji "Bravo kreteni", što je bio premijerov odgovor poslanicima DF-a nakon skandiranja "Milo lopove" u petak, u Skupštini.

Među objavljenim šalama je i jedna na kojoj Đukanović poslaniku DPS-a Miodragu Vukoviću govori "Kako im ga rekoh, a", a on mu odgovara "A nije, no si gospodin. Ljubim te".

Na jednoj od objavljenih šaljivih fotografija prikazan je lider Sjeverne Koreje Kim džong Un sa saradnicima, kako gledaju TV prenos crnogorske skupštine, na kojoj se dešava svađa poslanika DF-a i premijera, pošto su DF-ovci skandirali "Milo lopove".

Objavljen je i plakat koji najavljuje boks meč dva šampiona - Mila Đukanovića i Branka Radulovića...

Bonus video: