Severina raspametila fanove izazovnom fotografijom

ada ih je raspametila novom fotkom nakon jutarnjeg razgibavanja, na kojoj se pojavljuje u vreloj pozi. Fotografija je za dan prikupila preko 13 hiljada lajkova, kao i brojne komentare u kojima dominiraju komplimenti
0 komentar(a)
severina5, Foto: Danijel Galić
severina5, Foto: Danijel Galić
Ažurirano: 02.05.2016. 17:36h

Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica Severina možda nije više toliko mlada gledajući godine, ali se i dalje diči svojim izgledom i često na društvenim mrežama objavljuje fotografije kojima oduševljava fanove.

Sada ih je raspametila novom fotkom nakon jutarnjeg razgibavanja, na kojoj se pojavljuje u vreloj pozi. Fotografija je za dan prikupila preko 13 hiljada lajkova, kao i brojne komentare u kojima dominiraju komplimenti.

“Božanska si, kraljica”, “Vanzemaljka”, “Najjača žena, kakav komad”, “Nema zgodnije”, “Ni cure sa 20 nisu ti ravne” - samo su neki od njih.

Na Severinin izgled sigurno utiče i sreća u privatnom životu, a da je sve pozitivno na tom planu pjevačica je pokazala sljedećom fotografijom koju je objavila na Instagramu gdje se vidi kako sa majkom Anom Vučković, sinom Milanom, suprugom Igorom Kojićem sa kojim je u braku od prošle godine i njegovom porodicom slavi Uskrs. Na fotografiji je između ostalih i poznati srpski pjevač Dragan Kojić Keba, Igorov otac.

Severina na Instagramu ima preko 500 hiljada pratilaca.

Jutarnje razgibavanje ? #massobucazavas #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

Bonus video: