Keli Koko: Kajem se zbog mnogo stvari

“Na svojim leđima imam tetovažu sa datumom našeg izlaska i puno sličnih stvari koje me konstantno podsjećaju na prošlost”, istakla je Koko koja se razvela u novembru
365 pregleda 0 komentar(a)
Keli Koko (Novina)
Keli Koko (Novina)
Ažurirano: 24.02.2016. 19:34h

Zvijezda serije “The Big Bang Theory”, Keli Koko, kazala je da 2015. za nju nije bila dobra, naročito zbog razvoda od tenisera Rajana Svitinga.

“Protekla godina je bila veoma bizarna. Svi smo prošli kroz čudne uspone i padove. Znam da svi prolaze kroz takve periode, ali se ipak nadam da će 2016. biti bolja od prethodne godine”, kazala je ona u emisiji Elen Dedženeris. “Sada sam mnogo, mnogo bolje. Sada se nalazim na puno ljepšem mjestu”, kazala je glumica, koja se za Svitinga udala prije godinu i po dana, a koja se sada kaje zbog puno stvari.

“Na svojim leđima imam tetovažu sa datumom našeg izlaska i puno sličnih stvari koje me konstantno podsjećaju na prošlost”, istakla je Koko koja se razvela u novembru.

Ona je u emisiji otkrila da je tetovažu prekrila, jer je to bilo jedino rješenje i ispravna stvar, a na pitanje zašto se odlučila za sliku leptira, glumica je u šali kazala:

“Zato što je bila dovoljno velika da prekrije brojeve”.

Bonus video: