Ovo je "Biciklom na posao" ekipa!

"Cycling (to work) is attitude. (Attitude is everything...). Po naški: "Kuća- pos'o, pos'o- kuća al' biciklom". Jutros oko 7,10..."
81 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.02.2016. 15:41h

Savjetnik za školski sport u beranskom Sekretarijatu za sport, kulturu,mlade i saradnju sa NVO, profesor fizičke kulture Vladimir Asanović, direktor Sportskog centra u Beranama Goran Zonjić o radnik Sportskog centra Veljko Raičević, ovog petka na posao su krenuli biciklom i na taj način se pridružili inicijativi Nevladine organizacije Biciklo.me da danas, kada se akcija "biciklom na posao ili školu" sprovodi u cijelom svijetu, do radnog mjesta pođu na dva točka.

Biciklom je ovog jutra na posao stigao i doktor Nebojša Crnogorac.

"Cycling (to work) is attitude. (Attitude is everything...). Po naški: "Kuća- pos'o, pos'o- kuća al' biciklom". Jutros oko 7,10...", objavio je on na Facebooku.

Na Facebook stranici NVO Biciklo.me već su objavljene prve fotografije onih koji su se, uprkos tome što je februar i što je oblačno, danas priključili akciji. Kako je najavljeno, inicijativi da kao prevozno sredstvo izaberu biciklo, danas su se priključili i učenici podgoričke Gimnazije "Slobodan Škerović".

Danas u Gimnaziji, u čast #WinterBikeToWorkDay, gledamo film Bicikli pričaju priče i pričamo o biciklizmu u CG

Posted by Biciklo.me on Friday, February 12, 2016

Članovi Biciklističke sekcije će u školu doći biciklom, a zatim će u saradnji sa Volonterskim klubom Gimnazije i NVO Biciklo.me biti organizovana projekcija dokumentarnog filma "Bicikli pričaju priče" autora Milana Lisice.

Ako ste i vi danas do škole ili posla krenuli biciklom, fotografije pošaljite putem Colombio aplikacije, Facebook stranice Vijesti ili Facebook stranice NVO Biciklo.me.

Galerija

Bonus video: