Režiser “Transformersa" otkrio da je „težak” pola milijarde dolara

Bej je vlasnik mlaznjaka vrijednog pedeset miliona dolara, kao i skupocjenih automobila kao što su bentli, rendž rover, ferari, lamborgini..
64 pregleda 1 komentar(a)
Majkl Bej (Novina), Foto: WP.COM
Majkl Bej (Novina), Foto: WP.COM
Ažurirano: 07.01.2016. 17:43h

Reditelj Majkl Bej, poznat po blokbasterima poput “Transformers” franšize, nije među najcjenjenijima u svijetu sedme umjetnosti, ali ga briga za to.

A kako i ne bi kada je, kako je nedavno otkrio, “težak” pola milijarde dolara.

Poređenja radi, Stiven Spilberg sa svojih sedam nominacija za Oskara je vrijedan 3,6 milijardi dolara, a prema informacijama iz 2010. godine, autor “Avatara” Džejms Kameron 650 miliona.

Bej je vrijednost svog bogatstva otkrio u razgovoru za magazin “Rolling Stone” povodom njegovog novog filma “13 Hours”.

“Rekao bih oko pola. Milijarde. Ali ti štediš novac i nešto od toga i daješ. To ću i ja da radim. Vjerovatno ću osnovati veliki fond za zaštitu životinja, nešto u vezi sa Afrikom ili slično”, odgovorio je slavni reditelj na pitanje koliko je vrijedno njegovo bogatstvo.

U navedenom članku se pominje i da je Majkl Bej koji već dvadeset godina na velikim platnima raznosi robote i puca na policajce, vlasnik mlaznjaka vrijednog pedeset miliona dolara, kao i skupocjenih automobila kao što su bentli, rendž rover, ferari, lamborgini...

Bonus video: