Pogledajte sjajnu akciju spasavanja mace u tivatskoj marini

Mačku u vodi je prvi primijetio tivatski fotograf Miko, nakon što je, šetajući sa majkom, na izlasku iz Porto Montenegra, začuo zapomaganje
5 komentar(a)
spasavanje mace u Portu, Foto: Screenshot (Facebook)
spasavanje mace u Portu, Foto: Screenshot (Facebook)
Ažurirano: 18.12.2015. 19:39h

Dokeri koji intervenišu u marini Porto Montenegro sinoć su učestvovali u, za njih, neuobičajenoj akciji - spasavali su mačku koja je nekako dospjela ispod mula.

Mačku u vodi je prvi primijetio tivatski fotograf Miko, nakon što je, šetajući sa majkom, na izlasku iz Porto Montenegra, začuo zapomaganje.

"Jedva smo otkrili gdje je jer je odjekivalo. Nesretna maca je nekako dospjela ispod mula. Da li je neko bacio u more, pas potjerao, jer uveče dosta ljudi šeta pse, ili je možda čak i pokušala goluba da uhvati pa sama upala, ne znam. Svakako, trebalo joj je pomoći", kazao je "Vijestima" Miko, koji je video akcije spasavanja objavio na Facebooku.

Pošto se dijelu gdje je mačka upala u vodu ne može prići osim sa mora, on se sjetio dokera koji intervenišu u marini Porto Montenegro.

Iako je već bilo prošlo 20 sati i nije bio siguran da li je neko od momaka slobodan u to vrijeme, oni su ipak izašli u susret i odazvali se pozivu da spasu mačku.

Pogledajte kako je izgledala akcija spasavanja mace koja je sinoć prespavala u toplom domu jedne Milice, a danas je već nastavila svoj slobodarski život na šetalištu Pine.

Zahvaljuci dokerima iz Porta spasavanje zarobljene mace ispod mula na Pine izvrseno je uspjesno!

Posted by Miko Djuricic on Thursday, December 17, 2015

Bonus video: