Nezgoda kod Žabljaka: Vodom iz flaše prao stakla na vozilu u pokretu, pa sletio sa puta

"Vozaču je usled zaprljane šoferšajbne vidljivost bila smanjena", kazao je čitalac reporter
87 pregleda 37 komentar(a)
Ažurirano: 05.12.2015. 17:30h

Čitalac reporter dostavio je fotografije saobraćajne nezgode koja se danas prije podne dogodila na magistrali Žabljak-Šavnik, u lokalitetu Vukodo, desetak kilometara od Žabljaka, na kojim se vidi vozilo pored puta.

Čitalac reporter kazao je da se reno podgoričkih registracija kretao iz pravca Žabljaka i da mu je vozač ispričao bizaran razlog saobraćajne nezgode u kojoj je ostao nepovrijeđen, a vozilo uprkos kretanju oko 50 metara kroz neravne predjele, krupno kamenje i ivicom betonskog kanala, ostalo potpuno neoštećeno.

"Vozaču je usljed zaprljane šoferšajbne vidljivost bila smanjena. Pošto u uređaju za prskanje stakla nije bilo tečnosti, on je u pokretu držeći plastičnu flašu lijevom rukom kvasio šoferšajbnu. Pritom je aktivirao brisače. Problemi su nastali kada je brisač zahvatio kaiš ručnog sata i povukao ruku. Vozač je izgubio kontrolu, sletio sa puta između odbojne grede i kamenja, prostora širokog tek toliko da vozilo bez oštećenja prođe", prenio je čitalac reporter njegov razgovor sa vozačem čiji mu je identitet nepoznat.

Vozač je, kako je kazao čitalac reporter, ostao na licu mjesta, čekajući dizalicu kojom će neoštećeno vozilo izbaviti na put.

Galerija

Bonus video: