Gir prvi put u javnosti sa duplo mlađom partnerkom

"Zajedno su već skoro godinu dana, ali to vješto skrivaju. Aleksandra živi na relaciji Menhetn-Madrid, a Ričard je posjetio već nekoliko puta", kazala je prijateljica
345 pregleda 1 komentar(a)
Aleksandra Silva, Ričard Gir (Novina)
Aleksandra Silva, Ričard Gir (Novina)
Ažurirano: 26.11.2015. 20:33h

Iako se šuška da su u vezi skoro 18 mjeseci, Ričard Gir i njegova 34 godine mlađa djevojka Aleksandra Silva tek prije nekoliko dana imali su svoj zajednički debi na crvenom tepihu.

Par se pojavio na premijeri filma "Time Out Of Mind" u Aleksandrinom rodnom gradu Madridu i, kako navode tabloidi, uopšte se nisu libili da pokažu svoju ljubav. Gir (66) je pred objektivima zagrlio svoju djevojku oko struka, a nisu izostali ni pogledi puni ljubavi, ruka u ruci i osmjesi.

Par je prvi put primijećen kako razmjenjuje nježnosti u junu ove godine, a paparaci su ih uslikali na jahti u Italiji. Prije toga, 32-godišnja Aleksandra je Gira posjetila na Taormina filmskom festivalu gdje je primio nagradu za životno djelo. U to vrijeme Silvina prijateljica je izjavila za ABC da ljubav među njima cvjeta.

"Zajedno su već skoro godinu dana, ali to vješto skrivaju. Aleksandra živi na relaciji Menhetn-Madrid, a Ričard je posjetio već nekoliko puta", kazala je prijateljica i dodala da je par odlučio da vezu krije od medija, ali da svi njihovi prijatelji već znaju za to. Aleksandra Silva ima 15-godišnjeg sina i poznata je po mnogobrojnim vezama sa španskim biznismenima i poznatim ličnostima. Ričard Gir trenutno je pri kraju procesa razvoda od manekenke i glumice Keri Lovel.

Bonus video: