Brljok vas poziva na prvi Catan turnir u Crnoj Gori

“U turniru mogu učestvovati i oni koji nisu imali priliku da ranije igraju Catan, pa ćemo na narednim nedjeljnim okupljanjima u kafe baru banja, biti tu da vam pokažemo pravila igre i pripremimo vas za takmičenje”, stoji u saopštenju, gdje se dodaje i da su za prva četiri mjesta obezbijeđene nagrade
152 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 24.11.2015. 16:14h

Klub ljubitelja društvenih igara, modelarstva i epske i naučne fantastike Brljok!, u saradnji sa Ambasadom Njemačke u Crnoj Gori, organizovaće 5. decembra u Karveru u Podgorici, prvi crnogorski turnir u igri Catan.

“Catan je društvena igra koja igrače vodi u avanturu na ostrvu, na kojem postoji veliki broj resursa, kao što su ovce ili kamen, a uz pomoć kojih se mogu podizati naselja i gradovi. Međutim resursi nisu dostupni svakome, pa se igrači moraju izvještiti u trgovini, kako bi došli do pobjede”, objasnili su organizatori turnira.

Prema njihovim riječima, turnir će biti organizovan u sklopu Dana njemačkih društvenih igara, a svi zainteresovani se mogu prijaviti za turnir već danas, jer je broj učesnika ograničen na 24.

“U turniru mogu učestvovati i oni koji nisu imali priliku da ranije igraju Catan, pa ćemo na narednim nedjeljnim okupljanjima u kafe baru Banja, biti tu da vam pokažemo pravila igre i pripremimo vas za takmičenje”, stoji u saopštenju, gdje se dodaje i da su za prva četiri mjesta obezbijeđene nagrade.

Prijave za turnir su obavezne i trajaće do 3. decembra, a prioritet će imati oni igrači koji se prvi prijave.

Svi zainteresovani više informacija mogu dobiti na zvaničnoj stranici Brljok! kluba kao i na sajtu brljok.me

Galerija

Bonus video: