Suzi Kortez je vlasnica najbolje guze u Brazilu

Neke od Brazilki toliko ozbiljno paze na svoje zadnjice, da ih redovno osiguraju u slučaju povrede tokom karnevala
307 pregleda 8 komentar(a)
najbolja guza, Foto: MIGUEL SCHINCARIOL
najbolja guza, Foto: MIGUEL SCHINCARIOL
Ažurirano: 12.11.2015. 16:05h

Suzi Kortez je vlasnica najbolje guze u Brazilu. Ona je pobjedila na svjetski poznatom takmičenju Miss BumBum, a da bi se okitila ovom titulom 26-ogodišnja fitnes manekenka je morala da pobijedi 500 konkurentkinja, od kojih 15 u finalu u Sao Paolu.

"Pripremala sam se posljednjih četiri mjeseca i od starta sam željela da pobjedim na takmičenju. Potpuno sam se posvetila, imala sam rigorozne treninge i dijetu", kazala je pobjednica za britanski "Mirror".

Neke od Brazilki toliko ozbiljno paze na svoje zadnjice, da ih redovno osiguraju u slučaju povrede tokom karnevala, piše britanski list.

Kamila Gomes je osvojila drugo mjesto na "Miss BumBum" takmičenju, gdje je svojim učešćem odala počast svojoj majci, koja je preminula prošle godine.

"Bilo mi je teško da to prebolim. Ona je bila sve što imam u životu i želim ovu nagradu da posvetim njoj", izjavila je Kamila za "Latin Post".

Treće mjesto je osvojila Dani Sperle iz Rio de Žaneira. Prošlogodišnja pobjednica Indijanara Karvaljo kazala je da je ova titula veoma bitna u brazilskoj kulturi jer "predstavlja sve žene Brazila".

Kao i svake godine, i ovogodišnje izdanje takmičenja "Miss BumBum" nije prošlo bez kontroverzi. Tako je Fernanda Paulino pokušala da se ubije nakon što nije prošla u top 15, navodi "Daily Mail".

Ove godine su uvedena i promjenjena pravila, nakon što je prošlogodišnja prva pratilja Andresa Urak umalo preminula zbog infekcije koju je zaradila zbog ugrađenih implanta. Tako su ovogodišnje takmičarke morale da dokažu da su njihove zadnjice prirodne, a ne rezultat implanta i hemijskih produkta.

Tuče, ogovaranja, prljavi trikovi, mito i vudu magija dio su borbe za titulu najbolje zadnjice u Brazilu već godinama.

Tako su neke od učesnica ove godine nudile striptiz uživo u zamjenu za glasove, dok je jedna od njih šetala polugola gradom kako bi dobila podršku, piše "Daily Mail". Ima djevojaka koje su prodavale sve što imaju i podizale kredite kako bi platile da dođu od nagrade od osam hiljada funti (11320 eura). Debora Oliver, predstavnica Sao Paola koja se nedavno vratila iz Kolumbije, platila je 17 hiljada funti (preko 24 hiljade eura) kako odstranila dva rebra, dok je pobjednica Suzi Kortez prošla kroz 10 operacija usana, dvije operacije uvećanja grudi i dvije liposukcije.

Sa druge strane, Lusijana Hopers optužila je prije finala neke od svojih protivnica da koriste vudu magiju kako bi je zaustile u namjeri da osvoji tron. Ona je tvrdila da su se tokom onlajn glasanja neke od učesnica uživo obnaživale na porno sajtovima kako bi prikupile glasove, dok su druge plaćale internet kafeima kako bi non stop glasali za njih.

Mis Boing Boing, nekadašnja "zečica" brazilskog "Plejboja" koja je nadimak dobila zbog ogromnih grudi, optužila je ovogodišnju pobjednicu da je potplatila žiri.

Prošlogodišnja pobjednica Indijanara Karvaljo i dalje se pojavljuje na naslovnicama magazina, a posljednji put se tu našla u decembru prošle godine kada je otišla na operaciju kako bi povratila svoju nevinost. Ona je izjavila da želi da je izgubi ponovo sa "nekim posebnim", a ispostavilo se da je u pitanju stranac koji joj je platio 50 hiljada funti (70 750 eura) za to zadovoljstvo.

Bonus video: