Bivši momak Bijonse otkrio detalje veze

Loke je otkrio da se s Bijonse prvi put poljubio na koncertu Brajana Meknajta i da je njihova veza trajala desetak godina sve dok pjevačica nije počela da gradi karijeru s grupom “Destiny's Child”
80 pregleda 0 komentar(a)
Bijonse, Foto: Reuters
Bijonse, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.10.2015. 18:25h

Prvi momak popularne pjevačice Bijonse, Lindal Loke riješio je da medijima otkije brojne zanimljive detalje iz njihove veze koja je započela 1993. godine.

U svojoj javnoj ispovijesti Loke je otkrio da se s Bijonse prvi put poljubio na koncertu Brajana Meknajta i da je njihova veza trajala desetak godina sve dok pjevačica nije počela da gradi karijeru s grupom “Destiny's Child”.

“Nije bila obično dijete. Govorila je da nikad neće pušiti, ni piti da joj to ne ošteti glasne žice. Bila je usredsređena na ono što želi. Počela je da pjeva sa pet godina i roditelji su je podržavali. Njen otac dao je otkaz i posvetio se samo njoj i njenoj karijeri”, ispričao je Loke o Bijonse , koja je sada supruga repera Džej Zija. On je dodao da je tokom veze primijetio promjene u pjevačicinom ponašanju. “Postajala je daleka i hladna. Trebao joj je neko poput Džej Zija da joj pomogne da dođe na idući nivo. Nema tu ljutnje. Jednom mi je čak rekla da Džej Zi nije njen tip muškarca”, tvrdi Loke koji je sa Bijonse raskinuo 2003. i od tada nisu u kontaktu.

“Znam da sam joj bio poseban i da me je voljela. U tim godinama misliš da ćete zauvijek biti zajedno, a onda se dogodi život. Nisam iznenađen njenim uspjehom. Oduvijek je to očajnički željela. Znala je svoju sudbinu”, zaključio je on.

Bonus video: