Misica: Svakodnevno imamo probe, snimanja, druženja i obilaske

"Imale smo priliku da posjetimo jedno od najljepših i najpoznatijih mjesta Toronta - Nijagarine vodopade. Organizatori su organizovali brojne aktivnosti kao što su karaoke, salsa, fashion show, disko queen veče... ", ispričala je 22-godišnja Rajmonda
147 pregleda 20 komentar(a)
Rajmonda Cuković, Foto: Privatna arhiva
Rajmonda Cuković, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 07.10.2015. 14:37h

Ulcinjanka Rajmonda Cuković, skoro 20 dana boravi u Torontu, gdje će sjutra veče na takmičenju Miss Globe predstavljati Crnu Goru, “Vijestima” je kazala da su organizatori, asocijacija Deliart, učinili sve da se djevojke na pripremama osjećaju odlično. Ipak, dani joj, kako kaže, prolaze brzo, jer ona i njene koleginice iz 52 zemlje svijeta, mnogo rade.

"Svakodnevno imamo probe, po nekoliko sati dnevno, kako bismo uvježbale finalne nastupe što je moguće bolje. Imamo snimanja, razne sastanke i druženja", ispričala je za “Vijesti” kratko Rajmonda Cuković.

Za 20-ak dana, koliko se već nalazi u Torontu, obišla je najljepša mjesta grada i okoline.

"Imale smo priliku da posjetimo jedno od najljepših i najpoznatijih mjesta Toronta - Nijagarine vodopade. Organizatori su organizovali brojne aktivnosti kao što su karaoke, salsa, fashion show, disko queen veče... Juče smo, na primjer, učestvovale u obilježavanju dana borbe protiv raka dojke. Događaj je u stvari bila šetnja, krenuli smo od univerzitetske zgrade i hodali pet kilometara. Bilo je zabavno, ali i veoma važno, jer je šetnja imala veoma bitan cilj", ispričala je 22-godišnja Rajmonda.

Cuković je takođe, napravila set fotografija u narodnoj nošnji, u kojoj će takođe prošetati pistom tokom finala u Rose teatru.

Svi zainteresovani na sajtu missglobevoting.com mogu glasati za Rajmondu, koja trenutno ima 52 glasa. Ipak, glasanje nije besplatno, već košta jedan dolar. Trenutno najviše glasova posjetilaca sajta ima Kineskinja, a pobjednica ovog glasanja dobiće mjesto u polufinalu takmičenja.

Bonus video: