Snimci seksa Dženifer Lopez uskoro u javnosti

Takođe, na snimcima se Džej Lo u krevetu razdragano gurka sa prijateljicom, a tu su i seksi snimci glumice sa njenog prvog medenog mjeseca
85 pregleda 2 komentar(a)
Dženifer Lopez, Foto: Reuters
Dženifer Lopez, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.09.2015. 16:52h

Sati privatnih snimaka pjevačice i glumice Dženifer Lopez, na koje je potrošila milione dolara kako bi ih držala podalje od očiju javnosti, uskoro će ipak biti objavljeni, prenosi In Touch magazin.

Video-materijal je snimio Dženiferin prvi suprug Ohani Noa, a, kako je naveo, prepun je intrigantnih momenata, uključujući i onaj u kome se glumica svađa sa majkom Gvadalupe i prijeti joj da joj više neće davati novac za kockanje. Takođe, na snimcima se Džej Lo u krevetu razdragano gurka sa prijateljicom, a tu su i seksi snimci glumice sa njenog prvog medenog mjeseca.

Biznis partner Ohani Noe, Ed Mejer, otkrio je da će snimke objaviti nakon što na sudu riješe neke procedure koje se toga tiču.

Lopezova se već šest godina bori da snimke sačuva od očiju javnosti. Glavni snimak trenutno je na sudu, ali Noa i Mejer tvrde da posjeduju kopije materijala i da će sve, do posljednjeg snimka, biti predstavljeno javnosti, jer su, navodno, našli rupu u zakonu.

Bonus video: