Rajko Dujmić pušten iz istražnog zatvora

Njega je supruga Snježana Dujmić (51) početkom mjeseca prijavila policiji zbog nanošenja lakših tjelesnih povreda u njihovom stanu u Maksimiru
136 pregleda 0 komentar(a)
Rajko Dujmić, Foto: Slobodnadalmacija.hr
Rajko Dujmić, Foto: Slobodnadalmacija.hr
Ažurirano: 26.09.2015. 17:12h

Poznati muzičar Rajko Dujmić (61) pušten je juče iz istražnog zatvora u kojem je proveo petnaestak dana zbog porodičnog nasilja, prenose hrvatski mediji.

Njega je supruga Snježana Dujmić (51) početkom mjeseca prijavila policiji zbog nanošenja lakših tjelesnih povreda u njihovom stanu u Maksimiru.

Ona i muzičarev sin Tin juče su u zagrebačkom Županijskom sudu dali iskaz. Došli su zajedno i u sudnici se zadržali oko pola sata, a zatim je Dujmić sudskom odlukom pušten na slobodu.

Bivši član Novih fosila u zatvoru je završio jer je, po optužnici, u alkoholisanom stanju suprugu zgrabio za vrat i silom pokušao da je izbaci iz stana.

"Cijeli dan je pio i slušao dvije omiljene pjesme Vitni Hjuston. Skupile su mu se emocije, počeo je da plače i odjednom je bez razloga postao agresivan. Zgrabio me za vrat i pokušao silom da me izbaci iz stana. Susjedi su čuli buku, uplašili se i zvali policiju", rekla je nakon incidenta Snježana Dujmić.

Ona je juče za 24sata.hr kazala da želi da se Rajko riješi zavisnosti i da mu nije mjesto u zatvoru nego na ozbiljnom liječenju.

Dujmića su prošle godine Sanja Doležal i kolege izbacili iz Novih fosila, jer nije bio u stanju da se pismeno obaveže da će na koncertima biti trijezan. Rajko je tada završio na psihijatrijskom odjeljeju bolnice Vrapče, a bend je nastavio da nastupa bez njega.

Bonus video: