Šon Pen nije bio ni hapšen ni osuđivan zbog porodičnog nasilja

"Terens nije radio ništa drugačije od Marlona Branda ili Šona Pena, a odjednom je jedino on prokleti demon", kazao je Danijels i problem našao u rasizmu: "To je znak našeg vremena, rase, i to pokazuje gdje smo danas u Americi"
1 komentar(a)
Šon Pen, Foto: Beta/AP
Šon Pen, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 25.09.2015. 18:28h

Glumac Šon Pen tužio je kreatora serije "Empire" Lija Danijelsa jer ga je u intervjuu za Hollywood Reporter optužio za porodično nasilje. Tužba teška deset miliona dolara podnijeta je ove nedjelje, a Pen je Danijelsu najviše zamjerio što ga je uporedio sa kolegom Terensom Hauardom koji iza sebe ima dugačku istoriju zlostavljanja žena.

"Terens nije radio ništa drugačije od Marlona Branda ili Šona Pena, a odjednom je jedino on prokleti demon", kazao je Danijels i problem našao u rasizmu: "To je znak našeg vremena, rase, i to pokazuje gdje smo danas u Americi". Terens Hauard nedavno je priznao da je maltretirao svoju prvu suprugu Lori Mekkomas, dok je druga, Mišel Gent, podnijela dvije tužbe protiv njega.

Šon Pen bio je u braku sa Madonom od 1985. do 1989. godine, a 1987. proveo je 33 dana u zatvoru jer je napao fotografa. Iako su povremeni izvještaji govorili o tome da je bio nasilan prema pjevačici, Šon nikada nije osuđen, a par je ostao u dobrim odnosima.

Pen je napisao i reagovanje, koje je takođe objavljeno u Hollywood Reporteru, a prvi paragraf navodi da je “kao javna ličnost mnogo puta bio meta neosnovanih napada i da će se od sada braniti od malicioznih izjava. ”Pen, za razliku od Hauarda, nikada nije bio uhapšen, a kamoli osuđen zbog porodičnog nasilja, što njegove bivše žene (uključujući i Madonu) mogu da potvrde", navodi se u reagovanju.

Bonus video: