Ovi političari su priznali da su se drogirali

Tokom druge republikanske debate održane protekle nedjelje u Los Anđelesu mlađi brat Džordža Buša juniora priznao je da je prije 40 godina probao marihuanu i odmah poslije toga na njegovom Tviter nalogu našlo se izvinjenje majci zbog tog priznanja
2 komentar(a)
kanabis, marihuana, Foto: Shutterstock
kanabis, marihuana, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 20.09.2015. 10:45h

Džeb Buš, republikanski kandidat za predsjednika SAD, priznao je da je pušio marihuanu kao mlad, baš kao i Barak Obama, Bil Klinton...

Tokom druge republikanske debate održane protekle nedjelje u Los Anđelesu mlađi brat Džordža Buša juniora priznao je da je prije 40 godina probao marihuanu i odmah poslije toga na njegovom Tviter nalogu našlo se izvinjenje majci zbog tog priznanja.

Džebov brat Džordž nikada zvanično nije priznao iskustvo sa drogama, iako je to najavio svom biografu „da neki klinac“ ne bi uradio ono što je on radio.

Demokratski predsjednici Obama i Klinton javno su priznali da su pušili marihuanu, s tim što je Klinton tvrdio da nije uvlačio dim, dok Obama jeste i to „često“. Obama je u knjizi „Snovi moga oca“ napisao i da je prije ulaska u politiku „malo uvlačio“ i kokain.

Prema podacima iz biografije Džona Ficdžeralda Kenedija, ovaj američki predsjednik je navodno jednom prilikom ispušio tri od šest džointa koliko mu je donijela ljubavnica Meri Majer kada je JFK izrazio želju da proba kanabis.

"Očevi nacije" Džordž Vašington, Tomas Džeferson i Džejms Medison uzgajali su konoplju.

Blic.rs

Bonus video: