Gibson ćeka deveto dijete sa 35 godina mlađom djevojkom?

Gibson ima osmoro djece – sedmoro je dobio tokom 26-godišnjeg braka sa bivšom suprugom Robin, a nakon što se od nje razveo 2006, započeo je vezu sa ruskom pijanistkinjom Oksanom Grigorijevom, sa kojom je 2009. dobio ćerku Lusiju
3 komentar(a)
Mel Gibson (Novina), Foto: Beta/AP
Mel Gibson (Novina), Foto: Beta/AP
Ažurirano: 15.09.2015. 17:25h

Glumac Mel Gibson uskoro će, kako svjetski tabloidi prenose, postati tata deveti put.

Njegova mnogo mlađa djevojka Rozalind Ros navodno je trudna, a par se trenutno nalazi u Australiji, gdje Gibson snima svoj novi film "Hacksaw Ridge".

"Rozi je odjednom prestala da pije alkohol prije nekoliko mjeseci. I iako ne priznaje da je trudna, ni ne poriče", rekao je izvor New Idea magazinu i dodao: "Ona je uvijek govorila da želi da bude mlada mama i da će imati troje ili četvoro djece".

Ros (24) je upoznala Gibsona kada je došla da aplicira za posao u njegovoj produkcijskoj kući Icon, a javnost je njihova veza odmah zaintrigirala jer je 35 godina mlađa od glumca (59).

Gibson ima osmoro djece – sedmoro je dobio tokom 26-godišnjeg braka sa bivšom suprugom Robin, a nakon što se od nje razveo 2006, započeo je vezu sa ruskom pijanistkinjom Oksanom Grigorijevom, sa kojom je 2009. dobio ćerku Lusiju.

Bonus video: