PG: Novi susret ljubitelja društvenih igara u nedjelju

Udruženje Brljok broji više od 100 igara poput 7 Wonders, Bang, Catan, Dixit, Game of Thrones, Battlestar Galaxy, The Lord of the Rings, Kemet i mnoge druge
0 komentar(a)
Ažurirano: 09.09.2015. 15:53h

Klub društvenih igara Brljok poslije ljetnje pauze ponovo otvara vrata svima onima koji koji žele da igraju iger kao što su Game of Thrones, Battlestar Galaxy, The Lord of the Rings i druge.

Prvo okupljanje u Podgorici zakazano je za nedjelju u 17 sati u kafe baru Banja, koji se nalazi pored zgrade Uprave MUP-a, iza Mašinske škole.

Tamo će vas čekati “Brljok gurui, koji vam pomoći da lako i brzo savladate pravila igara i da se upoznate sa svijetom punom mašte”, navodi se u saopštenju.

Udruženje Brljok, koje okuplja ljubitelje društevnih igara, modelarstva i epske i naučne fantastike, osnovano je 2004, a za širu javnost otvoreno je 2013.

“Tokom proteklih godina članovi Brljoka su radili na promociji društvenih igara i organizovanju okupljanja na kojima su se one igrale. Takođe smo obilježili Svjetski dan stonih društvenih igara (tri godine za redom), kao i pružali podršku onima koji su željeli da osmisle svoje igre ili obogate svoju kolekciju,” navodi se u saopštenju ove NVO.

Udruženje Brljok broji više od 100 igara poput 7 Wonders, Bang, Catan, Dixit, Game of Thrones, Battlestar Galaxy, The Lord of the Rings, Kemet i mnoge druge.

Galerija

Bonus video: