ŽELE DA SE BORE JEDAN PROTIV DRUGOG

Tramp podržava ulazak Kanje Vesta u politiku

Reper je dok se obraćao prisutnima sa bine iskoristio priliku i da pomene Donalda Trampa koji je trenutno u trci za predsjednika kao izbor republikanaca, te kazao da bi volio da se jednog dana i sam kandiduje za tu poziciju i bori se upravo protiv biznismena i milijardera
1 komentar(a)
Kanje Vest, Foto: Beta/AP
Kanje Vest, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 13.02.2019. 22:33h

Nakon što je reper i suprug starlete Kim Kardašijan, Kanje Vest na dodjeli VMA nagrada, kazao da bi volio da se kandiduje za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, Donald Tramp je obećao da će ga podržati u tome.

Naime, reper je dok se obraćao prisutnima sa bine iskoristio priliku i da pomene Donalda Trampa koji je trenutno u trci za predsjednika kao izbor republikanaca, te kazao da bi volio da se jednog dana i sam kandiduje za tu poziciju i bori se upravo protiv biznismena i milijardera.

Tramp je u razgovoru za “Rolling Stone” kazao da je tu odluku donio jer je za ključio da ga je on sam podstakao da se uključi u politiku.

“Zapravo, gledao sam prenos u nedjelju. Vidio sam Kanje Vesta kako najavljuje da će se kandidovati za predsjednika 2020. godine i zapitao se ko mu je dao tu ideju”, ispričao je Tramp.

“On je u stvarnosti potpuno drugačiji tip osobe od onoga kako ga ljudi doživljavaju. Veoma je fin momak. Nadam se da ću se jednoga dana boriti za glasove protiv njega”, dodao je milijarder.