Boris Novković raskinuo sa slikarkom Ivom Višošević

Iva Višošević i Boris upoznali su se na snimanju njegovog spota "Ni na nebu, ni na zemlji" 2011.
55 pregleda 1 komentar(a)
Boris Novković, Foto: Prijestonica
Boris Novković, Foto: Prijestonica
Ažurirano: 03.09.2015. 17:31h

Hrvatski pjevač Boris Novković na svom Facebook profilu priznao je da više nije u vezi sa slikarkom Ivom Višošević, zbog koje je, kako su pisali mediji, 2011. ostavio tada trudnu suprugu.

Fatalna ljubav vječitog romantika trajala je tri i po godine, a Boris je kao razlog raskida naveo – a šta bi drugo nego -"nepomirljive razlike".

"Kako mediji ne bi pogrešno prenosili moje izjave i od ovoga pravili sapunicu odlučio sam da ovim putem dam zvaničnu prvu i posljednju izjavu na tu temu. Ljubav između Ive i mene je gotova. Bez obzira na nepomirljive razlike, ta ista ljubav spojila nas je karmički, ne samo nas već i sve ljude u interakciji sa nama, oplemenila i obogatila naše i njihove živote, bez obzira na ponekad teži put", napisao je Novković i dodao: "Zato i živimo u svakoj novoj reinkarnaciji, da prožmemo i prođemo određena iskustva, zato ljubav nikada ne treba osuđivati u kojim god okolnostima se dogodila i rodila, za sve postoji razlog. Puno smo dali i naučili jedno od drugog, ali došlo je vrijeme da svako od nas krene dalje, kako bi svoju misiju još bolje ispunili. Hvala za ljubav, bilo je neponovljivo i jedinstveno, jedino moguće za riječ koja nosi esenciju svega".

Iva Višošević i Boris upoznali su se na snimanju njegovog spota "Ni na nebu, ni na zemlji" 2011.

Pjevač je tad bio oženjen novinarkom Lucijom, a razveli su se nakon devet godina braka. Imaju sinove Nou (6) i Bona (3). Kako su mediji pisali,, Boris je supruzi odmah rekao da se zaljubio u drugu ženu, a nekoliko puta je u intervjuima izjavio "da je bolje da se razvede, nego da živi u lažnom moralu".

Bonus video: