Bredi: Ne smeta mu što mu u toaletu restorana traže autogram

"ni su samo u fazonu: 'O vidi, to si ti. Hajde da napravimo selfi', a ja moram da odgovorim 'Ne druže, ne mogu. Držim onu stvar u rukama'”, prepričao je Bred
1 komentar(a)
Vejn Bredi (Novina)
Vejn Bredi (Novina)
Ažurirano: 28.08.2015. 18:09h

Glumac, pjevač, komičar i TV lice Vejn Bredi, nedavno je u razgovoru sa novinarima otkrio da mu ne smeta kada mu fanovi traže autogram, ali da bi volio kada to ne bi radili čak i dok je u toaletu, piše nydailynews.com.

Posljednji put kada mu se to dogodilo, tvrdi da je pomislio da je u pitanju skrivena kamera.

“To mi se redovno dešava... kada koristim toalet u restoranu obavezno mi neko priđe i traži autogram ili da se slikamo. To mi se desilo bezbroj puta, ali znam da u tome nema loše namjere i zlobe. Oni su samo u fazonu: 'O vidi, to si ti. Hajde da napravimo selfi', a ja moram da odgovorim 'Ne druže, ne mogu. Držim onu stvar u rukama'”, prepričao je Bredi.

“Izbjegavam da budem bezobrazan, jer su fanovi ti koji te podržavaju. Tako da uvijek zamolim da pričekaju da operem ruke, skrenem pažnju da i oni to urade i onda možemo da se slikamo”, objasnio je on.

On je otkrio da je i sam uradio sličnu stvar kao i njegovi fanovi, kada je sreo Hju Džekmena u toaletu na dodjeli Tony nagrada.

Bonus video: