Megan Foks i Brajan Ostin Grin ne mogu da prevaziđu razlike

Već se spekuliše da će Megan morati da plaća alimentaciju bivšem suprugu zbog njegovog zdravstvenog stanja
300 pregleda 0 komentar(a)
Megan Foks, Brajan Ostin Grin, Foto: Beta/AP
Megan Foks, Brajan Ostin Grin, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 28.08.2015. 18:06h

Glumica Megan Foks i njen suprug, takođe glumac, Brajan Ostin Grin nedavno su saopštili da se razvode, a to će izgleda najviše koštati lijepu glumicu, prenose svjetski tabloidi.

Već se spekuliše da će Megan morati da plaća alimentaciju bivšem suprugu zbog njegovog zdravstvenog stanja. Naime, supružnici su nedavno imali saobraćajnu nesreću kada je na njih naletio pijani vozač, poslije čega je Grin dobio vrtoglavicu.

Glumac često nije u stanju da ustane iz kreveta, pa će Megan vjerovatno morati da ga izdržava. Foks (29) i Ostin Grin (42) imaju dvoje djece i zasad još žive pod istim krovom, a glumica je prošlog petka podnijela zahtjev za razvod braka.

Kao razlog za razvod u dokumentima je navela “nepremostive razlike”, a zatražila je i starateljstvo nad sinovima dvogodišnjim Noom i Bodijem koji ima samo 18 mjeseci.

Megan Foks je nedavno uslikana kako se sunča na plaži na Havajima i na setu svog novog filma, ali zajednička fotografija para nije objavljena od početka juna. Izvori kažu da od tada glumci i nisu provodili vrijeme zajedno i da se sastaju samo kad moraju. Foks i Ostin Grin su zajedno već deset godina, od čega pet u braku, a prvi problemi počeli su 2009. kada je glumac rekao da je za njegovu tada već vjerenicu brak “nešto nerealno”. Sljedeće godine su se ipak vjenčali.

Bonus video: