LJETOVALA NA SJEVERU CRNE GORE

Ida Lollobrigida: Žabljak izgleda kao da je u Švajcarskoj

"Ne samo priroda, već me oduševilo i uređenje prostora, prekrasne građevine, uređeni hoteli u alpskom stilu, puno sadržaja za djecu, lijepo uređeni parkovi, klackalice, mala kafana na Bobotovom kuku koja izgleda kao da je iz 'Twin Peaks' serije, sva u drvetu, baš ima taj neki prirodnjački štimung, oduševljeno priča Ida
104 pregleda 31 komentar(a)
Ida Prester, Foto: Facebook.com
Ida Prester, Foto: Facebook.com
14.02.2019. 01:49h

Tokom ljeta koje je na izmaku  često su  stizale vijesti o svjetskim selebritijima koji su dolazili na odmor u Crnu Goru, a ljepotama naše zemlje nisu odoljele ni regionalne zvijezde. Tako se Ida Prester, pjevačica srpsko-hrvatskog elektro pank sastava Lollobrigida, društvenoj mreži Facebook pohvalila da je par dana ljetovanja sa porodicom provela na Žabljaku koji ju je oduševio. 

Harizmatična pjevačica za "Vijesti" je kazala da je na sjever Crne Gore došla na preporuku prijatelja i da odatle nosi samo pozitivne utiske.

"Izgleda kao Švajcarska, ne samo priroda, već me oduševilo i uređenje prostora, prekrasne građevine, uređeni hoteli u alpskom stilu, puno sadržaja za djecu, lijepo uređeni parkovi, klackalice, mala kafana na Bobotovom kuku koja izgleda kao da je iz 'Twin Peaks' serije, sva u drvetu, baš ima taj neki prirodnjački štimung. Jako mi se dopalo sve", oduševljeno priča Ida.

Na pitanje može li da izdvoji što joj se najviše svidjelo od svega što je videla pjevačica je istakla upravo pomenuti Bobotov kuk, kao i okolna jezera.

"Bili smo na Crnom jezeru i na još dva neka manja. To su stvarno lokacije koje skupljaju najviše lajkova na Instagramu (smijeh).  Ali je meni taj Bobotov kuk ostavio najjači utisak", prisjetila se Ida koja sa svojim bendom za sad ipak nema u planu dolazak u Crnu Goru. Ida i ekipa naporno rade na novom albumu, njihovom četvrtom studijskom izdanju, nasljedniku "Pilule" iz 2012, pa je odlučila da nigdje ne nastupa do jeseni. 

Ida Prester
Ida Prester

Nakon toga, hrvatska pjevačica se nada da će Lollobrigida doći u Crnu Goru u punom sastavu. 

Presterova se prije dvije godine udala za Beograđanina Ivana Peševskog i godinu kasnije sa njim dobila sina Roka, a budući da se preselila u srpsku prijestonicu morala je da nađe i potpuno novu ekipu za svoj bend.

"Kako protiče rad na albumu? Krvavo (smijeh).  Otkad sam se doselila u Beograd morala sam da raspustim stare članove i nabavila sam nove. Tu ima puno rada na usaglašavanju stilova, radne atmosfere, razlikujemo se kao osobe i muzički i mentalno i što se tiče slobodnog vremena. A odlučili smo da ne izlazimo ni sa čim dok ne budemo super zadovoljni tim pjesmama, koje bi trebalo da sve zajedno grade jednu cjelinu, pričaju jednu priču", objašnjava pjevačica.

Nova ekipa neminovno znači i drugačiji zvuk, za koji frontmenka jednog od najpopularnijih bendova na ex Yu prostoru kaže da će biti malo žešći nego do sada, ali će osnova ostati ista.

"Sve pjesme i dalje pišem ja, tako da će to uvijek biti ista moja autobiografska poetika, isti vokali, samo što su se sa ekipom promijenili i aranžmani. Otkad sam došla u Srbiju sve je puno žešće, pankoidnije nego prije sa Slovencima koji su sami po sebi mekši (smijeh). Sad su sa mnom u bendu baš pankeri iz Bigza okupljeni oko Partibrejkersa", otkriva pjevačica.