Za Farela Vilijamsa obavezno piće, grickalice i fotografija Karla Sagana

Sve reklame na mjestu događaja treba da budu uklonjene ili zatamnjene jer "ne žele sliku pice na lokalnom vozilu hitne pomoći"
0 komentar(a)
Farel Vilijams, Foto: Reuters
Farel Vilijams, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.08.2015. 18:19h

Popularni pjevač Farel, poput nekih njegovih starijih kolega ima nevjerovatne zahtjeve u stilu dive. Tako lista potrepština koju zahteva pjevač u svojoj garderobi prije koncerta podrazumijeva i piće, grickalice i uramljenu fotografiju astronoma Karla Sagana.

"Kada pogledate u fotografiju vidite koliko smo svi zaista srećni... da budemo na ovoj planeti i da nam je omogućeno da radimo ono što volimo svakog dana," rekao je Vilijams. "Saganovo lice me podsjeća na to", dodao je pjevač.

Na spisku su i keks Nilla Wafars, posuda sa alkalnom vodom, 12 konzervi "Super Cold" sode, Pedialyte (osvežavajuća tečnost), litar Silver Patron tekila i Kettle One votka, Cetaphil losion za čišćenje, svež korijen đumbira, tegla džema od grejfruta i vekna hljeba bez glutena. Na listi se navodi da Vilijams drži Atkinsonovu dijetu, a želi da on i ekipa imaju "specijalno spremljena jela na dnevnom nivou na koncertima".

Sve reklame na mjestu događaja treba da budu uklonjene ili zatamnjene jer "ne žele sliku pice na lokalnom vozilu hitne pomoći".

Bonus video: