Dženifer Lorens hoće potpuno da zamijeni Gvinet Paltrou

Lorens i Martin, koji su u početku krili vezu sve češće se pojavljuju zajedno, pa oboje, prema riječima zajedničkog prijatelja smatraju da je vrijeme da se zbliži i sa njegovom djecom
0 komentar(a)
Dženifer Lorens, Foto: Reuters
Dženifer Lorens, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.07.2015. 09:49h

Glumica Dženifer Lorens koja je odnedavno u vezi sa pjevačem Krisom Martinom, spremna je da u potpunosti preuzme ulogu koleginice Gvinet Paltrou od koje se ranije frontmen Coldplaya razveo.

Naime, ona je protekle nedjelje iznajmila apartman sa tri spavaće sobe, kako bi bilo prostora i za Martinovu djecu, Mozesa i Ejpl, potvrdio je neimenovani izvor za Dejli Njuz”.

Zvijezda filmova “Silver Linings Playbook” i “Hunger Games” ranije je viđena sa brošurom o trosobnim apartmanima, a raspitivala se za nekoliko lokacija, uključujući i onu gdje se iznajmljivanje naplaćuje 15,25 miliona dolara.

Lorens i Martin, koji su u početku krili vezu sve češće se pojavljuju zajedno, pa oboje, prema riječima zajedničkog prijatelja smatraju da je vrijeme da se zbliži i sa njegovom djecom.

Prema spisku apartmana za koje je bila zainteresovana, ali i na osnovu toga što je iznajmila onaj u Trajbeki u Njujorku, može se zaključiti da su tražili lokaciju odakle se pješke može stići do kuće Gvinet Paltrou, odnosno pentahausa gdje je Martin živio sa njom i djecom prije nego što su se, prošle godine razveli, a koji je glumica zadržala.

Lorens će sa apartmanom dobiti i velike zvijezde za komšije, jer u neposrednoj blizini žive reper Džej Zi i njegova supruga i pjevačica Bijonse Nouls, ali i popularna muzičarka Tejlor Svift.

Bonus video: