Amanda Sejfrid: Voljela bih da se udam, ali ne i da imam vjenčanje

“Kada žena napuni 30 godina, šanse da ostane trudna se smanjuju na samo dvadeset odsto. A to je tačna brojka ukoliko nema nikakvih zdravstvenih problema”, objasnila je
0 komentar(a)
Amanda Sejfrid, Džastin Long, Foto: Beta/AP
Amanda Sejfrid, Džastin Long, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 04.07.2015. 17:25h

Glumica Amanda Sejfrid, otkrila je u razgovoru za britansko izdanje magazina Marie Claire da ju je zarazila “bebi groznica”, odnosno da želi da dobije dijete.

“Osjećam se kao da moje jajne ćelije odumiru”, kazala je glumica i dodala da je glavni razlog to što joj se bliži trideseti rođendan.

“Kada žena napuni 30 godina, šanse da ostane trudna se smanjuju na samo dvadeset odsto. A to je tačna brojka ukoliko nema nikakvih zdravstvenih problema”, objasnila je ona.

“Moram početi da radim na tome... Očajnički želim dijete. Taj osjećaj imam već dvije godine. Nisam spremna za roditeljstvo, ali mislim da niko nije”, ispričala je glumica koju fanovi trenutno gledaju u filmu

“Ted 2” u kojem njen lik takođe želi dijete.

Sejnfrid je trenutno u vezi sa Džastinom Longom, otkrila je i da je zainteresovana za brak, ali da je ne interesuju vjenčanja.

“Konstantno idem na premijere na kojima moram da se sređujem i nosim toalete, tako da na taj način zarađujem za život. Oblačenje haljine i izgovaranje zavjeta mi je u redu, ali samo ako smo tu ja i osoba koju volim. To je ono što za mene ima pravo značenje”, kazala je glumica.

Bonus video: