KARA DELEVINJ OTKRILA ZA VOGUE

Žene su me povređivale, moja majka je jedna od njih

“Trebalo mi je dugo vremena da prihvatim tu ideju, sve od kako sam se u 20. prvi put zaljubila u djevojku”, prisjetila se ona i dodala da njeni roditelji i dalje misle da je to što je privlače žene samo faza
197 pregleda 0 komentar(a)
Kara Delevinj, Foto: Reuters
Kara Delevinj, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.06.2015. 17:22h

Manekenka Kara Delevinj u razgovoru za Vogue za čiju se naslovnicu slikala, pričala je o tome kako je uvijek povređuju žene, te da je to prva činila njena majka , ali i o ljubavi, seksualnosti i teškim tinejdžerskim godinama.

Delavinj, koja je otkrila da je trenutno u vezi sa pjevačicom Eni Klark, a koja je ranije izlazila sa glumicom Mišel Rodrigez otkrila je da ni njoj, ali ni njenoj porodici nije bilo lako da prevaziđu njenu biseksualnost.

“Mislim da je to što sam zaljubljena u svoju djevojku glavni uzrok moje sreće. A to što upravo priznajem je samo po sebi čudo”, 22-godišnja ispričala je manekenka za Vogue.

“Trebalo mi je dugo vremena da prihvatim tu ideju, sve od kako sam se u 20. prvi put zaljubila u djevojku”, prisjetila se ona i dodala da njeni roditelji i dalje misle da je to što je privlače žene samo faza.

“Žene su ono što me inspiriše, ali me jednako znaju i spustiti. U životu su me jedino žene i povređivale, moja majka je prva to učinila”, istakla je ona.

Njena majka Pandora, koja se godinama borila sa zavisnošću od heroina, trenutno piše svoje memoare. Kara i njene sestre Popi (29) i Šarlot (30) odrasle su u dobrostojećoj porodici.

Manekenka je takođe priznala da je u tinejdžerskim godinama, za razliku od svojih sestara, konzumirala narkotike, kako bi prevazišla probleme u školi i izborila se sa depresijom.

Delevinj kaže da je manekenstvo samo etapa na putu ka filmskoj karijeri koju je na putu da ostvari jer u narednih godinu dana izlazi sedam ostvarenja u kojima se ona pojavljuje.