Bivši muž Monike Beluči oženio 30 godina mlađu: Jako sam zaljubljen

Zanimljivo je da Tina tvrdi kako nije imala pojma ko je Vensan kada su se upoznali i da je shvatila da je poznat tek kada su ih tokom izlaska opkolili paparaci
563 pregleda 28 komentar(a)
Vensan Kasel, Tina Kanaki, Foto: Instagram
Vensan Kasel, Tina Kanaki, Foto: Instagram
Ažurirano: 15.09.2018. 07:18h

Francuski glumac Vensan Kasel (51) oženio se krajem avgusta sa 21-godišnjom manekenkom Tinom Kanaki, nakon dvije godine veze

Sudbonosno "Da" izgovorili su u Bidardu, na jugozapadu Francuske, prije nešto manje od mjesec dana.

Kasel i Kunaki su se poznali 2016. na Ibici, oboje vole surfovanje, a posljednjih mjeseci zajedno žive u Riju, na plaži Ipanema.

Kasel je od 1999. do 2013. godine bio u braku sa glumicom Monikom Beluči s kojom ima dvije kćerke.

U jednom intervjuu prije vjenčanja, Kasel je rekao da “ljubav nije uvijek fer”.

"Imam 51 godinu i oženiću se 21-godišnjom djevojkom. Jako sam zaljubljen i siguran sam da ćemo imati djecu", izjavio je Kasel pred svadbu.

Tina je odrasla na Siciliji, ali rodom je iz Togoa.

Kao mala voljela je plivanje i fudbal, ali nakon što se povrijedila odustala je od sporta. Sa 15 godina otišla je u Madrid na studije i tamo se zaljubila u modu. Mada roditelji nijesu bili presrećni, ona se probila u ovom svijetu glamura i ubrzo stigla na pariske piste, i to kao dio revije Žan-Pol Gotjea.

Tina tečno govori španski, engleski i francuski.

Zanimljivo je da Tina tvrdi kako nije imala pojma ko je Vensan kada su se upoznali i da je shvatila da je poznat tek kada su ih tokom izlaska opkolili paparaci.

Bonus video: