Kolin Farel bio osumnjičen za pokušaj ubistva

Von je u jednom trenutku pitao da li je osumnjičeni ikada uhapšen, a nakon što je dobio negativan odgovor dodao da "odlaže piće koje su dogovorili ranije“. "Ko zna, možda si to i uradio“, našalio se Von
1 komentar(a)
Kolin Farel, Foto: Beta/AP
Kolin Farel, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 22.06.2015. 16:45h

Irski glumac Kolin Farel otkrio je da je kao tinejdžer proveo nekoliko sati u policijskoj stanici zbog sumnje da je pokušao da ubije čovjeka.

"Zaustavila me je policija i pokazala mi skicu osobe koja nevjerovatno liči na mene. Objasnili su mi da je momak sa slike pretukao čovjeka, ostavio ga na podu u kući, a onda podmetnuo požar u nadi da će ovaj izgorjeti. Pitali su me šta imam da kažem, a ja sam samo promucao: ’Mislim da sam u nevolji’, jer je osoba sa skice nevjerovatno ličila na mene“, prisjetio se nemilog događaja holivudski glumac.

Sve ovo je Kolin Farel rekao tokom igre istine i laži u emisiji voditelja Džimija Felona u kojoj je učestvovao i Farelov kolega Vins Von.

Kolin Farel je kasnije dodao da je tokom ispitivanja u policijskoj stanici uspio da dokaže da se u trenutku zločina nalazio na drugom kraju grada.

Von je u jednom trenutku pitao da li je osumnjičeni ikada uhapšen, a nakon što je dobio negativan odgovor dodao da "odlaže piće koje su dogovorili ranije“.

"Ko zna, možda si to i uradio“, našalio se Von.

Bonus video: