Falsifikovan potpis Ejmi Vajnhaus na papirima za razvod?

Po filmu je ranije paljbu osula i Ejmina porodica tvrdeći da sadrži “velike neistine”
65 pregleda 0 komentar(a)
Ejmi Vajnhaus, Foto: Rojters
Ejmi Vajnhaus, Foto: Rojters
Ažurirano: 20.05.2015. 16:39h

Bivši suprug preminule pjevačice Ejmi Vajnhaus, Blejk Filder-Sivil tvrdi da je njen potpis na papirima za razvod falsifikovan, prenose britanski mediji.Blejk koji je u braku sa pjevačicom bio od 2007. do 2009. i smatra se odgovornim za njene probleme sa drogama, tvrdi da Ejmi nije željela da se razvede od njega i da nikada nije potpisala zvanična dokumenta.

“Pričali smo preko telefona i ona je rekla da ne želi razvod. Nedjelju dana kasnije papiri su bili ispred mene i bilo je jasno da to nije njen potpis”, kazao je on za “The Sun”.

“Potražio sam pravnu pomoć, a tražiću i kopiju papira za razvod kako bih utvrdio koliko je Ejmin potpis drugačiji”, dodao je on.

Blejk vjeruje da je Ejmin otac Mič glavni uzrok razvoda, ali nije otkrio za koga smatra da je promijenio potpis pjevačice koja je preminula 2011. Njena porodica još se nije oglašavala.U međuvremenu, bivši vjerenik Vajnhausove Reg Trevis tvrdi da nedavno objavljeni dokumentarni film posvećen pjevačici “Amy: The Girl Behind The Name”, koji je režirao Asif Kapadija, je napravljen kao propaganda protiv Ejmi. Trevis je takođe iznenađen koliko se rijetko pojavljuje u filmu budući da su autori snimili sate intervjua sa njim, te da je on bio u vezi sa pjevačicom pred njenu smrt.

“Oni tvrde da su napravili ozbiljan, nezavisan dokumentarac koji predstavlja iskreni prikaz Ejmi. Umjesto toga oni su je napali, eksploatisali njeno ime i talenat za svoje potrebe, a nisu uzeli za shodno da pokažu kakva je ona zaista bila osoba”, smatra on.

Po filmu je ranije paljbu osula i Ejmina porodica tvrdeći da sadrži “velike neistine”. Reg kaže da je porodica pristala na saradnju samo zbog uspjeha prošlog filma Kapadije o preminulom vozaču formuleAirtonu Seni.

“I što je rezultat? Fiktivni film baziran na veoma distortiranom prikazu Ejminog života. Uznemiruje me pomisao da bi ovaj film mogao da utiče na to kako će je ljudi pamtiti”, kazao je Reg za “Daily Telegraph”.

Za razliku od njega i članove Ejmine porodice, kritičari uglavnom hvale dokumentarac, a među zamjerkama najčešća je da ovo ostvarenje ne donosi mnogo novih informacija.

Bonus video: