Lopez: Kim Kardašijan često govori da sam joj uzor, to je baš slatko

67 pregleda 0 komentar(a)
Dženifer Lopez, Foto: Beta-AP
Dženifer Lopez, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 13.05.2015. 17:49h

Nakon što je starleta Kim Kardašijan pozirala sa glumicom i pjevačicom Dženifer Lopez na Met Gala manifestaciji, na koju su obije došle u oskudnim haljinama, ona je na svom Instagram profilu okačila sliku uz koju je napisala da pozira "sa svojim idolom".

"Srela sam se sa Kim mnogo puta. I često mi govori da sam ja njen uzor, a tim prilikama se i prisjećala kako me je slušala još kada sam objavila prvi album i slično. To je baš slatko", prokomentarisala je za usatoday.com Lopez.

"Ona je divna djevojka, a meni uvijek laska kada upoznam bilo kojeg svog fana. Uvijek je bila iskrena po pitanju toga i to mi zaista imponuje. Ona je prava dušica", dodala je pjevačica i glumica.

Lopez je poput Kardašijan, ali i drugih poznatih dama bila u prvom planu tokom Met Gala, zbog izbora toalete, jer se odlučila za haljinu sa potpisom Donatele Versaće koja je više otkrivala nego pokrivala.

"Dizajnerka mi je poslala skicu te crvene, zmajevske haljine i to je to. Pitala me je da li mi se sviđa, a ja sam joj odgovorila da je već volim. Nakon par nedjelja Donatela mi je poslala tu haljinu i ja sam je odmah isprobala. Tako da nisam bila u situaciji - imam hiljadu haljina koju da obučem?", prisjetila se Lopez.

"Mislim da je to bila divna kreacija, a opet Versaće, odnosno Donatela i ja smo tokom proteklih godina ostvarile veliki broj saradnji. Na je za mene kreirala toliko lijepih stvari koje sam nosila , a ova toaleta je samo još jedan sjajan momenat u našoj zajedničkoj istoriji", dodala je pjevačica.

Bonus video: