Članovi porodice u posjeti novorođenoj britanskoj princezi

Bebu su juče popodne majka i otac, princ Vilijam, odveli u Kensingtonsku palatu, njihovu londonsku rezidenciju u Londonu.
1 komentar(a)
Kejt Midlton, Foto: Reuters
Kejt Midlton, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.05.2015. 13:47h

Majka i sestra vojvotkinje od Kembridža Kejt došle su danas u Kensingtonsku palatu u Londonu da posjete njenu novorođenu ćerku, novu princezu koja je provela prvu noć u domu s roditeljima.

Vojvotkinja od Kembridža rodila je juče ćerku, koja je četvrta u naslednom lancu za britanski tron. Bebu su juče popodne majka i otac, princ Vilijam, odveli u Kensingtonsku palatu, njihovu londonsku rezidenciju u Londonu.

Posle posjete Kerol i Pipe Midlton, u posjetu novoj princezi stigli su i Vilijamov otac, princ od Velsa, princ Čarls, i njegova supruga Kamila, vojvotkinja od Kornvola.

Ime nove princeze, koja je drugo dijete Kejt i Vilijama i sestra princa Džordža, moglo bi da bude objavljeno kasnije danas, navodi BBC.

Kladioničari navode da su imena Šarlot i Alis među favoritima, a slijede Olivija, Viktorija i Elizabet.

Kejt i Vilijam su čekali dva dana da objave ime svog prvog djeteta, posle njegovog rođenja 22. jula 2013. - Džordž Aleksandar Luis.

Nedeljni listovi u Britaniji skoro svi su cijelu prvu stranu posvetili rođenju i fotografijama nove princeze.

Princeza je rođena juče ujutro i bila je teška tri kilograma i 714 grama.

Londonski most bio je jedan od spomenika grada koji je sinoć bio osvijetljen u roze boji u čast nove princeze.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža provešće narednih nekoliko dana u Kensingtonskoj palati, a zatim se očekuje da će optutovati u njihov dom u Norfolku.

Bonus video: