O PROŠLOSTI I PRIVATNOM ŽIVOTU

Sofija Vergara: Ograničena sam akcentom i izgledom

Vergara je otkrila da iako joj veliki broj žena zavidi zbog veličine grudi, ipak nije oduševljena svojim poprsjem.
411 pregleda 5 komentar(a)
Sofija Vergara, Foto: Shutterstock
Sofija Vergara, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 15.02.2019. 07:29h

Prema njenim riječima sve je počelo kada je imala 17 godina, kada ju je modni fotograf ugledao na ulicama rodnog grada Barankvila u Kolumbiji i angažovao je za snimanje reklame za Pepsi, koja je zaludjela Južnu Ameriku i otvorila joj vrata modelinga. Međutim, ona nije željela da bude manekenka, već glumica pa se preselila u Bogotu, sa sinom kojeg je dobila sa prvim mužem Džoom Gonzalesom, gdje je počela da radi kao voditeljka.

“To je bila politička, ozbiljna emisija, a ja sam bila zabavni dio. Ubacili su me, da bih poput djeteta koje se mota oko odraslih, izazvala ih da pokažu svoje pravo lice”, kaže ona i dodaje da je tada intervjuisala i predsjednika Kolumbije, ali se ne sjeća kojeg.

Nakon toga ponovo se preselila i to u Majami, kako bi vodila putopisnu emisiju Fuera de Serie na Univision kanalu.

“Svaki Latinoamerikanac me je prepoznavao na ulici, zato što su u to vrijeme postojale samo dvije televizije na španskom jeziku. Tako da je svako gledao moje emisije, bez obzira na to da li sam mu se svidjela ili ne”, prisjetila se Vergara, koja je ubrzo počela da se probija na englesko tržište.

Prvu ulogu dobila je u filmu “Big Trouble” 2012, a nakon nje u “Four Brothers” i nekoliko sitkoma, sve dok sa 37 godina nije postala planetarno popularna zahvaljujući glavnoj ulozi u “Modern Family”. Nedavno je otišla korak dalje, pa osim što sa Riz Viterspun glumi u filmu “Hot Pursuit”, čija je premijera zakazana za ovaj mjesec, njih dvije su udružile snage i prilikom produciranja.

“Kada je u pitanju gluma limitirana sam svojim akcentom, ali i izgledom, pa sam željela da počnem da radim ozbiljnije stvari. Mislim da ću karijeru završiti kao producentkinja”, priča ona, a zatim otkriva šta je njen  san.

“Postoji jedna stvar koju bih voljela da uradim jednog dana, a moj sin me ohrabruje u tome. On smatra da bi trebalo da snimim film u kojem će glavna junakinja biti luda. Nasilna ili bipolarna, ali strašna osoba”, otkriva glumica, koja se nedavno našla u centru pažnje zbog suđenja sa bivšim vjerenikom oko zaleđenih oplođenih jajnih ćelija.

Uplašen da će ih  uništiti, nakon što se vjerila za kolegu Džoa Manganijela, Nik Leb je tužio glumicu želeći da zaštiti njihove embrione.  Vergara se prisjetila kako je njena nova veza počela.

“Istog dana kada sam izdala saopštenje u kojem sam potvrdila da sam raskinula sa tadašnjim vjerenikom Nikom Lebom, Džo je kontaktirao mog kolegu iz serije 'Modern Family', Džesa Tajlera Fergusona, moleći ga da mi kaže da želi moj broj. Moj odgovor je bio 'ne', jer je previše zgodan za mene”, prisjetila se glumica.

“Nakon dva dana ubjeđivanja, Džes je uspio da me nagovori, pa mu je uz moj pristanak dao broj mog telefona. Mislila sam da, pošto ja radim u Nju Orleansu, a on je u Los Anđelesu, ne može doći do veze. Međutim, počeli smo da vodimo duge razgovore preko telefona i jednog dana on je došao u Nju Orleans. Od tada smo nerazdvojni”, prepričava ona.

“Ne postoji nijedna stvar na njemu koju bih promijenila, osim činjenice da je četiri godine mlađi od mene. On ima 38, a ja 42 godine”, ističe Vergara.

S obzirom na to da bi se uskoro mogli vjenčati, ona ne odbacuje mogućnost da bi mogla imati još jedno dijete.

“Moj sin, Manolo ima 23 godine, pa bi bilo malo čudno da dobijem bebu. Ali znate šta, ako Džo želi djecu i ako će ga to učiniti super srećnim, što da ne”, iskrena je ona.