Prevario djevojku pa svoju skupu kolekciju našao u kadi

Tako se jedna Japanka osvetila momku preljubniku tako što je cijelu njegovu kolekciju Apple gadgeta bacila u kadu i dobro je oprala
61 pregleda 1 komentar(a)
Oprana tehnologija, Foto: Twitter
Oprana tehnologija, Foto: Twitter
Ažurirano: 22.04.2015. 12:31h

Svaki ljubitelj tehnologije i gedžeta trebao bi pogledati ove fotografije i shvatiti ih kao upozorenje zašto nikad, ne bi smio prevariti svoju djevojku ili suprugu.

Tako se jedna Japanka osvetila momku preljubniku tako što je cijelu njegovu kolekciju Apple gadgeta bacila u kadu i dobro je oprala.

Nepoznata djevojka slomljenog srca je jako dobro znala šta če najviše zaboljeti njenog dječka, pa su u kadi završili iMac, iPhone, iPad i druga oprema. Kako bi mu bilo jasno da nije riječ o pustim prijetnjama, fotografisala je opremu u vodi, piše Daily Mail.

Kao što se svako od nas bar jednom uvjerio, većina informatičke opreme ne podnosi dobro ni znatno manje količine tečnosti od ove na fotografijama, pa s velikom sigurnošću možemo reći da je skupa kolekcija ovog Japanca otišla u istoriju.

Vjerovatno ga je najviše zaboljela fotografija na kojoj se njegov iMac, čija je najniža cijena oko 1.300 eura nalazi u kadi. Čak i ako se posluži trikom koji svi preporučuju, a to je sušenje gedžeta u pirinču 48 sati, za ovaj poduhvat će mu trebati puno pirinča.

Japanac je na svom Twitter profilu foolishnessfly2 objavio fotografije koje mu je poslala bijesna djevojka.

Njegova objava podijeljena je 15.400 puta, a reakcije na fotografije su podijeljene. Obožavatelji Appleovih proizvoda zauzeli su njegovu stranu, jer vjeruju da nijedan zločin ne zaslužuje ovakvu kaznu, dokdrugi podržavaju potez prevarene djevojke.

Bonus video: