ŽIŽEK PRIČA VICEVE

"Zašto Crnogorac zabija svoj penis u svaku rupu ili pukotinu"

Žižek je naširoko pričao o intertnosti i netoleranciji, a u jednom trenutku se dohvatio i viceva kazavši da mnoge opscene šale mogu da posluže kao dobar test tolerancije među različitim kulturnim grupama
64 pregleda 15 komentar(a)
Žižek, Foto: Kasamaproject.org
Žižek, Foto: Kasamaproject.org
Ažurirano: 03.04.2015. 13:57h

Poznati slovenački filozof, jedan od najpopularnijih na svijetu, Slavoj Žižek u intervjuu za njemački magazin "Spiegel" ispričao je vic o Crnogorcima.

Žižek je naširoko pričao o intertnosti i netoleranciji, a u jednom trenutku se dohvatio i viceva kazavši da mnoge opscene šale mogu da posluže kao dobar test tolerancije među različitim kulturnim grupama. Kao primjer naveo je vic o Crnogorcima.

"U bivšoj Jugoslaviji svaka republika je imala viceve na račun drugih. Tako su npr. Crnogorci smatrani lijenim. Crna Gora je trusno područje, gdje su česti zemljotresi. Tako imamo vic - zašto Crnogorac zabija svoj penis u svaku rupu ili pukotinu? Čeka zemljotres, jer je previše lijen da bi masturbirao... Bez ovakvih opscenih razmjena mi ne bismo imali pravi kontakt jedni sa drugima, samo hladno poštovanje", ispričao je Žižek. 

Preporučujemo za Vas