NA SVADBI I POLITIČKI FUNKCIONERI

[FOTO] Brano Mićunović udao kćerku, među gostima Đukanovići, Marovići...

Na svadbi su bili i potpredsjednik DPS Svetozar Marović sa suprugom Đorđinom, sinom Milošem, koji je bio sa svojom suprugom, te kćerka Milena Marović Bogdanović sa suprugom Aleksandrom Bogdanovićem
622 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 28.03.2015. 21:51h

Kontroverzni nikšićki biznismen Branislav Brano Mićunović udao je kćerku Andreu, na glamuroznoj svadbi u bečićkom hotelu „Splendid“, uz prisustvo oko 600 zvanica, među kojima su bili i neki od funkcionera vlasti.

Mićunovićeva kćerka Andrea vjenčala se sa Nikšićaninom Milošem Kustudićem i uzela njegovo prezime.

Svadba je okupila rodbinu i prijatelje dvije porodice, a od najavljivanog džet seta i političke vrhuške došli su bliski Mićunovićevi prijatelji. Iako je za njega bilo rezervisano mjesto premijer Milo Đukanović se nije pojavio, ali su zato u „Splendid“ stigli njegova supruga Lidija i sin Blažo.

Na svadbi su bili i potpredsjednik DPS Svetozar Marović sa suprugom Đorđinom, sinom Milošem, koji je bio sa svojom suprugom, te kćerka Milena Marović Bogdanović sa suprugom Aleksandrom Bogdanovićem, gradonačelnikom Cetinja.

Vjenčanje je uprličeno u restoranu na trećem spratu luksuznog hotela. Branislav Mićunović je kćerku uveo u salu i predao mladoženji. Kada je nevjesta saopštila da uzima prezime Kustudić uslijedio je gromoglasan aplauz.

Andrei je na vjenčanju kuma bila dugodišnja prijateljica Slađana, dok je Miloš za kuma izabrao svoga takođe druga iz djetinjstva Milana.

Oko 16 časova su brojni četvorotočkaši, od luksuznih džipova do golfova dvojki, počeli da pristižu ispred hotela, stvarajući kolonu ispred ulaza.

Veliku pažnju zvanica izazvala je srpska folk pjevačica Svetlana – Ceca Ražnatović, koja je došla sa sinom Veljkom i kćerkom Anastasijom. Ona je za stolom bila sa sestrom Lidijom, generalnim sekretarom FK „Zvezda“ Zvezdanom Terzićem, koji je bio sa suprugom i kćerkom Mašom. Terzić je dugogodišnji Mićunovićev prijatelj. Njima je društvo pravila poznata beogradska kreatorka Melina Džinović, supruga folk pjevača Harisa Džinovića.

idemoooo???? #jostenestocinizuzetnom

A photo posted by Anastasija Ražnatović (@raznatovicanastasija) on

Kao što je najavljeno, pjevali su Aca Lukas, Tropico bend, Sergej Ćetković, Miroslav Ilić, Zoran Kalezić, Haris Džinović, a tu je bio i orkestar Miša Mijatovića. Mnogi od njih nijesu tražili honorar.

Za izvođenje starih crnogorskih pjesama bio je zadužen Žuti Serhatlić, a nekoliko pjesama otpjevala je i Cvetlana Ražnatović.

Istovremeno, u velikoj kongresnoj dvorani „Splendida“ organizovana je svadba albanskog biznismena iz Tirane. Dan prije vjenčanje, tri šlepera puna dekoracije pristigla su u hotel.

Galerija

Preporučujemo za Vas