Brano Mićunović: Pravim malu svadbu, samo 500 zvanica

"Ovo danas će biti skromna svadba na kojoj se vjenčava dvoje mladih lijepo vaspitanih, vrijednih i fakultetski obrazovanih ljudi"
1138 pregleda 38 komentar(a)
Andrea Mićunović, Miloš Kustudić, Foto: Facebook.com
Andrea Mićunović, Miloš Kustudić, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 28.03.2015. 17:44h

Brano Mićunović nije srećan zbog "fame koja se diže" zbog večerašnjeg vjenčanja njegove kćerke Andree, na kojem će biti 500 zvanica.

"Bogu hvala što sam doživio da udam ćerku, ali mi se ne sviđa fama koju dižete. Pozvao sam samo familiju i najuži krug prijatelja, kao što je uradila i familija mog zeta Miloša. Kad budem ženio sina, bože zdravlja, napraviću četiri puta veću svadbu", rekao je on za Blic.

Žarko Radulović, direktor hotela „Splendid“ u kojem će se održati svadba na koju dolaze crnogorski i srpski političari, pjevači, sportisti i biznismeni, otkriva da Mićunovići imaju 300 zvanica, dok će sa strane mladoženje Miloša Kustudića, biti 200 gostiju.

"Ovo danas će biti skromna svadba na kojoj se vjenčava dvoje mladih lijepo vaspitanih, vrijednih i fakultetski obrazovanih ljudi. Andrea je diplomirala na Kipru i radi kao ekonomista u Podgorici, a Miloš je posle završenih studija u Kotoru otvorio firmu u Nikšiću", rekao je Radulović.

Bonus video: