TABLOIDI SE RASPISALI

"Tom Kruz i Džon Travolta u vezi 30 godina"

Travolta je već nekoliko puta bio povezan sa gej aferama, naročito kada je prije pet godina Robert Rendolf napisao knjigu u kojoj tvrdi da Travolta ima brojne ljubavnike
210 pregleda 2 komentar(a)
Tom Kruz, Džon Travolta, Foto: Screenshot (YouTube)
Tom Kruz, Džon Travolta, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 27.03.2015. 11:19h

Tabloidi širom svijeta su se opet raspisali o navodnoj vezi čuvenih glumaca i velikih prijatelja Toma Kruza i Džona Travolte.

Oni su navodno u nekoj vrsti veze posljednjih 30 godina, a tabloid "Star" donosi detalje o tome da su navodno proveli vikend zajedno, kako je Travolta opsjednut Kruzom, a kako za sve zna Travoltina supruga Keli Preston.

Navodno, Travolta se zainteresovao za Kruza kada ga je 1983. vidio u filmu "Risky Business".

Oni su se upoznali, a potom su postali istaknuti članovi sajentološke crkve.

Travolta je već nekoliko puta bio povezan sa gej aferama, naročito kada je prije pet godina Robert Rendolf napisao knjigu u kojoj tvrdi da Travolta ima brojne ljubavnike.

Autor je tvrdio da je Travolta i njega zavodio, ali da je on to odbio, da bi slične navode ponovili još jedan čovjek, kao i jedan Travoltin uposlenik.

I uz Kruza su se često vezivale priče o homoseksualnim aferama, pa se pominjalo da je imao romansu sa pjevačem Robom Tomasom i glumcem Džeremi Rejnerom.

Spekulisalo se da je nakon razvoda prepustio bivšoj supruzi Keti Holms starateljstvo nad ćerkom, kako Holms ne bi otkrila njegovu seksualnu sklonost.

Preporučujemo za Vas